• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка актуальних новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 10 жовтня 2021 року о 21:07

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях 

  • «Кадрове забезпечення органів місцевого самоврядування», такою була тема онлайн-семінару, який 4 жовтня провів Володимир Бражевський, заступник начальника Міжрегіонального управління на базі Житомирського регіонального ЦПК. Учасниками семінару були окремі сільські голови, заступники міських голів, керуючі справами виконавчих апаратів районних рад, секретарі місцевих рад, старости, керівники структурних підрозділів, працівники кадрових та юридичних служб органів місцевого самоврядування Житомирської області. Обговорювалися питання: підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування у 2021 році; шляхи реалізації права на службу в органах місцевого самоврядування (ОМС); загальні та спеціальні вимоги до особи кандидата на посаду в ОМС; обмеження щодо прийняття на службу в ОМС; граничний вік перебування на службі; правового регулювання статусу посадових осіб тощо.
  • 6 жовтня у Вінницькому РЦПК начальник Міжрегіонального управління Костянтин Герасимюк прочитав лекції для державних службовців ГУ Національної поліції у Вінницькій області, Держенергонагляду у Вінницькій області, Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та Командування Повітряних сил ЗСУ, що навчаються за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації на теми: «Доброчесність та етика публічних службовців.» та «Практичні питання проходження державної служби. Оцінювання державних службовців». Слухачі ознайомились з Порядком проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженим постановою КМУ від 23.08.2017 № 640» та відеоінструкціями підготовленими НАДС.

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 5 жовтня начальником управління Людмилою Трушиною проведено особистий прийом громадян. Під час прийому були розглянуті та обговорені питання: щодо порядку оцінювання результатів службової діяльності державних службовців; щодо зарахування до стажу державної служби періодів роботи в органах місцевого самоврядування; щодо підтвердження рівня вільного володіння державною мовою при переведенні на нижчу або рівнозначну посаду з іншого державного органу.
  • 7 жовтня проведено «Пряму телефонну лінію» під час якої надано консультації щодо оголошення конкурсу на вакантні посади державної служби; щодо визначення типу сертифікату для підтвердження рівня вільного володіння державною мовою; щодо виплати матеріальної допомоги на оздоровлення під час щорічної відпустки.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • Держава зацікавлена у тому, щоб громадяни брали участь в управлінні державними справами і потребує молодих, амбітних, креативних спеціалістів на державну службу. Таким був меседж заходу, організованому Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях за сприяння Донецької обласної державної адміністрації. У заході, що відбувся 7 жовтня взяли участь студенти та викладачі закладів вищої освіти Донецької області, представники Донецької ОДА. Крім того, у рамках заходу студенти дізналися про можливість та особливості стажування в державних органах.
  • 7 жовтня начальником Міжрегіонального управління проведено методично-консультативний захід з службою управління персоналом Державного архіву Луганської області щодо порядку оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС у м.Києві,Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 5 жовтня заступник начальника Міжрегіонального управління Оксана Бусля провела п'ять лекцій для посадових осіб місцевого самоврядування Звенигородського району, які навчаються в Черкаському регіональному центрі підвищення кваліфікації за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Здійснення кадрової політики в органах місцевого самоврядування». Під час проведення навчання були розкриті наступні теми: загальні засади проходження служби в органах місцевого самоврядування; вступ на службу в органи місцевого самоврядування; ранги посадових осіб місцевого самоврядування; відпустки посадових осіб місцевого самоврядування; дисциплінарна відповідальність посадових осіб місцевого самоврядування.
  • 7 жовтня заступник начальника Міжрегіонального управління Людмила Мазур під час особистого прийому громадян надала консультацію щодо загальних та спеціальних вимог до осіб, які претендують на вступ на державну службу, зокрема, щодо досвіду роботи у відповідній сфері та інформації, яку необхідно зазначати в резюме, та щодо роботи з Єдиним порталом вакансій державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 4 жовтня начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль провів лекцію -зустріч на тему «Право на державну службу. Інновації в державній службі» для здобувачів вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Львівського національного університету ім. І.Франка. Особливості роботи на державній службі, хто має право на державну службу, принципи діяльності державного службовця, зміни до чинного законодавства, проходження конкурсу на вакантні посади, зміни у підходах щодо оцінюванні результатів діяльності державного службовця – ці та інші питання стали головними під час зустрічі. Також, досягнуто домовленості з завідувачем кафедри економіки та публічного управління, д.е.н. Галиною Капленко щодо проведення тематичних зустрічей зі студентами на регулярній основі.
  • 6 жовтня працівниками Міжрегіонального управління проведено інформаційно-навчальний семінар для керівників служб управління персоналом апарату та структурних підрозділів Львівської ОДА, РДА Львівської області, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів та органів судової влади у Львівській області на тему «Визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців у 2021 році».

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

  • 5 жовтня з метою організації належного оцінювання державних службовців Одеської ОДА начальник Міжрегіонального управління Володимир Мельник та головний спеціаліст-юрисконсульт управління Ілона Шафікова спільно з начальником Управління з питань персоналу апарату Одеської обласної державної адміністрації Тетяною Бурлаченко провели семінар на тему: «Щорічне оцінювання результатів службової діяльності державних службовців відповідно до Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою КМУ від 23.08.2017 № 640» для керівників структурних підрозділів Одеської обласної державної адміністрації та служб управління персоналом.
  • Роль керівника під час процедури оцінювання державних службовців - головний акцент навчання проведеного 7 жовтня заступницею начальника Міжрегіонального управління Оксаною Янас. Участь у заході брали фахівці з питань управління персоналом структурних підрозділів зі статусом юридичної особи та керівники і спеціалісти апарату обласної державної адміністрації Херсонської області.Учасникам навчання також надано методичні матеріали в електронному вигляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 4 жовтня на базі Регіонального центру підвищення кваліфікації відбулося онлайн навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації працівників апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації, апаратів та структурних підрозділів райдержадміністрації категорії «В». В рамках навчання, начальник управління Володимир Люлька провів тематичну зустріч: «Трансформація та перспективи розвитку публічного управління. Правила етичної поведінки державного службовця».
  • 7 жовтня начальник управління Володимир Люлька, згідно із затвердженим графіком, провів «Пряму телефонну лінію». Питання, з якими звернулись громадяни стосувались щорічного оцінювання державних службовців, порядку проведення оцінювання, щодо отримання держаного сертифікату про рівень володіння держаною мовою, необхідності подання копії Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою для участі у конкурсі на посади державної служби, присвоєння рангів в органах місцевого самоврядування.

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • Заступник начальника Міжрегіонального управління Наталія Житарюк провела прийом громадян відповідно до затвердженого графіку. До управління звернулись громадяни, які перебувають у пошуку роботи. Вони отримали інформацію про можливості для пошуку вакансій, вимоги до кандидатів на посади державної служби, про те, як підготуватись до конкурсу та отримати сертифікат про вільне володіння державною мовою.
  • 5 жовтня працівниками Міжрегіонального управління проведено «Пряму телефонну лінію». До управління звернулися посадові особи місцевого самоврядування та державні службовці з таких питань використання попередніх результатів тестування на знання законодавства; присвоєння чергового рангу державному службовцю; встановлення надбавки посадовій особі органу місцевого самоврядування; порядку призначення на посаду державної служби; переведення посадової особи на рівнозначну посаду.






Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux