• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка актуальних новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 14 листопада 2021 року о 20:13

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях 

  • 9 листопада начальник Міжрегіонального управління Костянтин Герасимюк та колеги-тренери Альона Доля і Микола Трохименко в Тренінговому центрі Української школи урядування провели онлайн-тренінг на тему «Вирішення моральних дилем» під час навчання державних службовців категорії «Б» за програмою «Забезпечення доброчесності в органах державної влади» у рамках впровадження проєкту «Сприяння доброчесності та протидія корупції в Україні» (2017-2021 рр.), що реалізовувався за підтримки Гаазької академії місцевого самоврядування та Міністерства закордонних справ Нідерландів через програму MATRA. В ході онлайн-тренінгу учасники змогли в групах обговорити пропозиції щодо впровадження доброчесності, вирішення моральних дилем та превентивних заходів боротьби з корупцією як на рівні окремої установи/організації, так і загальнонаціональному рівні.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 10 листопада відбувся коворкінг із студентами Факультету історії, політології та національної безпеки Волинського національного університету імені Лесі Українки на тему: «Професійна діяльність на державній службі: можливості для кар’єрного зростання та самореалізації». Умови та особливі вступу на державну службу, переваги роботи у сфері публічного управління, можливості стажування в державних органах - ці та багато інших питань було обговорено із начальником Міжрегіонального управління Олегом Лавренчуком та головним спеціалістом Анною Маловою.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • 10 листопада заступниця начальниці Міжрегіонального управління Людмила Долгополова провела семінар для державних службовців Управління Державної служби якості освіти у Донецькій області. У ході семінару було розглянуто актуальні на сьогодні питання, що стосуються сучасної державної служби в Україні, зокрема щодо: проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців; планування та організації заходів з питань підвищення рівня професійної компетентності державних службовців; складання, перегляду та виконання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця; вимірювання рівня залученості персоналу Управління Державної служби якості освіти, як інструменту, що надає можливість визначити стратегічні напрямки розвитку працівників, підвищити їх рівень лояльності і задоволеності роботою. Також обговорили питання доброчесності та етики на державній службі. Крім того, із керівницею Управління Державної служби якості освіти у Донецькій області Тетяною Ремпель обговорили результати проведених заходів контролю та визначили напрями подальшої співпраці.

Міжрегіональне управлінням НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 9 листопада начальником Міжрегіонального управління Людмилою Трушиною проведено особистий прийом громадян. Під час прийому були розглянуті та обговорені питання: щодо припинення державної служби у разі незгоди державного службовця на проходження державної служби у зв’язку із зміною її істотних умов; щодо оскарження рішення про накладення дисциплінарного стягнення; щодо присвоєння чергового рангу державного службовця. Крім цього, працівниками управління надано онлайн-консультацію та роз’яснення з актуальних питань Новомосковській РДА щодо визначення переможця конкурсу на зайняття вакантної посади; Головному управлінню Держгеокадастру у Запорізькій області щодо переведення на іншу посаду.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • Працівниками Міжрегіонального управління  10 листопада було проведено навчання для служби управління персоналу Північного офісу Держаудитслужби, під час якого були розглянуті питання про види дисциплінарних проступків та дисциплінарні стягнення, вчинення систематичного (повторно протягом року) дисциплінарного проступку, порядок внесення інформації про оцінювання результатів службової діяльності державних службовців до особової справи державного службовця та ін. Також, проведено семінар з представниками служби управління персоналу Головного управління Пенсійного фонду України в Київській області, під час якого були розглянуті проблемні питання при визначенні результатів виконання завдань державними службовцями, які займають посади державної служби категорій “Б” і “В”, виконання індивідуальної програми та її врахування при оцінюванні, затвердження висновку щодо оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 8-12 листопада працівниками Міжрегіонального управління в рамках методичного і консультативного забезпечення діяльності служб управління персоналом надано індивідуальну консультативну допомогу посадовим особам місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади Львівської та Закарпатської областей. В ході проведеної роботи здійснено розгляд питань щодо організації роботи служби управління персоналом та підготовки розпорядчих актів, порядку розроблення посадових інструкцій державних службовців категорій «Б» та «В» та дотримання встановленої Порядком форми, визначення результатів службової діяльності, а також передачі державними службовцями справ та довіреного у зв’язку з виконанням посадових обов’язків майна при звільненні з посад державної служби чи переведенні на іншу посаду.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

  • Відповідно до затвердженого графіку прийому громадян, 9 листопада  заступницею начальника Міжрегіонального управління Ольгою Кальченко проведено особистий прийом громадян з питань застосування норм законодавства про державну службу. Було обговорено та наданні роз'яснення стосовно оцінки службової діяльності державних службовців, формування та склад дисциплінарної комісії та інші актуальні питання проходження державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 11 листопада начальник управління Володимир Люлька згідно із затвердженим графіком, провів «Пряму телефонну лінію». Питання, з якими звернулись громадяни стосувались: відсторонення державного службовця від роботи та щодо переведення державних службовців на рівнозначну, або нижчу посаду.

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • Заступник начальника Міжрегіонального управління Наталія Житарюк надала методично-консультативну допомогу відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Чернівецької обласної ради. Йшлось про зарахування до стажу служби в органах місцевого самоврядування окремих періодів роботи працівників, присвоєння рангів посадових осіб місцевого самоврядування особам, які вже мають ранг державного службовця, про інші питання проходження служби в органах місцевого самоврядування.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux