• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка актуальних новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 18 жовтня 2021 року о 10:34

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях 

  • 13 жовтня 2021 року Ірина ВОЛОЩУК, головний спеціаліст Міжрегіонального управління, провела онлайн тематичну дискусію "Проходження державної служби: практичні питання та особливості правового регулювання", в рамках продовження Загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації/онлайн-навчання, для державних службовців Хмельницької обласної прокуратури, на базі Хмельницького РЦПК.

    Учасникам навчання доведено до відома інформацію щодо останніх змін в питаннях проходження та припинення державної служби. Детально проаналізовано основні етапи оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, з врахуванням змін та алгоритм дій для кожного учасника даного процесу.
    Участь у заході взяли 36 учасників.

Міжрегіональне управління НАДС у м.Києві,Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • В Черкаській області 11 жовтня 2021 року працівники Міжрегіонального управління НАДС у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях провели навчання на тему: "Визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців» для державних службовців ТУ ДСА України у Черкаській області та районних, міськрайонних судів Черкаської області.

    Зустріч проведена у форматі онлайн за допомогою платформи ZOOM.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 13 жовтня 2021 року начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль та заступник начальника Міжрегіонального управління Микола Трофименко взяли участь у навчально-методичному семінарі «Державна служба в умовах законодавчих змін» у Львівській обласній прокуратурі в режимі онлайн.

    З вітальним словом до учасників семінару звернувся керівник Львівської обласної прокуратури  Антон Войтенко. 

    Відповідно до плану проведення заходу, начальник Міжрегіонального управління  Ярослав Коваль виступив на тему «Підвищення рівня професійної компетентності державних службовців». 

    Микола Трофименко в презентаційнйі формі висвітлив інформацію про особливості проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

  • 13 жовтня 2021 року заступницею начальника Міжрегіонального управління Оксаною Янас в онлайн режимі з використанням програми ZOOM проведено навчальний захід на тему: «Визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців» для державних службовців  районних судів  та територіального управління Державної судової адміністрації Херсонської області. Головний акцент навчання: роль державного службовця та його безпосереднього керівника під час визначення результатів оцінювання службової діяльності, підготовка документів та практичні напрацювання з цих питань.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 12 жовтня  2021 року на базі Регіонального центру підвищення кваліфікації відбулося онлайн навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для держаних службовців Кіровоградського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (категорія "В")
    Начальник управління Володимир Люлька провів тематичну зустріч, на тему : Обговорення чинного законодавства про державну службу: актуальних положень та оновлення норм.
    Присутні мали змогу задати питання та отримати відповіді на них.

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 12 жовтня 2021 року головним спеціалістом Міжрегіонального управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Ольгою Салівон, в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації для посадових осіб місцевого самоврядування та державних службовців категорій посад «Б», «В», на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій прочитано лекцію на тему:  «Розвиток професійної компетентності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування».

    Учасники мали можливість задати запитання та отримати відповіді на них.

    Участь у заході взяло 131 учасник.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux