• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка актуальних новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 01 листопада 2021 року о 09:01

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях 

  • 27 жовтня Володимир Бражевський, заступник начальника Міжрегіонального управління в рамках Меморандуму про співпрацю з Поліським національним університетом (м. Житомир) взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Механізми управління розвитком територій», ініціатором якої виступив університет і на пленарному засіданні виступив з темою «Кадрове забезпечення органів місцевого самоврядування». У своєму виступі зазначив, що успіх реформи децентралізації, успішне управління розвитком територій у значній мірі залежить і від якості кадрового забезпечення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Також, звернув увагу на можливість стажування молоді в органах місцевого самоврядування.

 Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській області

  • 25 жовтня заступником начальника Міжрегіонального управління Ольга Смалій спільно з Рівненський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено навчання в рамках загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління Державної податкової служби у Рівненській області на тему «Ефективне вирішення завдань державних службовців». Цього ж дня, в рамках спеціальної професійної програми підвищення кваліфікації державних службовців категорії «Б» у співпраці з Волинським регіональним центром підвищення кваліфікації начальником Міжрегіонального управління Олегом Лавренчуком проведено семінар із державними службовцями категорії «Б» місцевих державних адміністрацій органів виконавчої влади Волинської області на тему: «Законодавство про державну службу. Вступ, проходження та припинення державної служби».

 Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 26 жовтня начальником Міжрегіонального управління Людмилою Трушиною проведено особистий прийом громадян. Під час прийому були розглянуті та обговорені питання: щодо граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування; щодо відсутності державного службовця у період випробування на роботі у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю; щодо переведення на рівнозначну посаду в тому самому органі без обов’язкового проведення конкурсу.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях 

  • 25 жовтня заступник начальника Міжрегіонального управління Людмила Долгополова та директор Донецького обласного центра зайнятості Валентина Рибалко підписали Меморандум про спільну діяльність та взаємодію. Його мета – залучення мешканців регіону, зокрема молоді, на державну службу. Сторони домовились про спільну діяльність щодо інформування шукачів роботи та безробітних про можливість брати участь у конкурсі на посади державної служби із врахуванням наявності вакансій та потенційних можливостей працевлаштування в державних органах.

Міжрегіональне управління НАДС у м.Києві,Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 26 жовтня заступник начальника Міжрегіонального управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Ірина Галайко надала методично-консультативну допомогу представнику служби управління персоналом Управління Держпраці у Чернігівській області щодо окремих питань проходження державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 25 жовтня працівниками Міжрегіонального управління проведено онлайн семінар для державних службовців Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, Департаменту агропромислового розвитку Закарпатської обласної державної адміністрації на тему «Визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців у 2021 році». В ході заходу Микола Трофименко, заступник начальника управління, поінформував про порядок організації та проведення процедури оцінювання службової діяльності державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

  • Публічна служба перебуває в постійному розвитку, тому потребує розумних, інтелектуальних та професійних фахівців. Саме тому викладацький склад кафедри державного управління та місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету постійно працює над тим, щоб здобувачі освіти отримали гідні знання та вміли застосовувати їх у щоденній роботі. В цьому переконалися члени державної екзаменаційної комісії, яку очолює заступниця начальника Міжрегіонального управління Оксана ЯНАС. Так, 25 жовтня під час державного іспиту за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» студенти показали, що освіта для представників публічної служби є в тренді, а викладацький склад кафедри державного управління та місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету успішно працює над підготовкою висококваліфікованих державних службовців, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками у сфері публічного управління.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 26 жовтня на базі Регіонального центру підвищення кваліфікації відбулося онлайн навчання за спеціальною професійною програмою для керівників служб управління персоналом структурних підрозділів облдержадміністрації , апаратів та структурних підрозділів райдержадміністрацій «Актуальні питання управління персоналом у місцевих органах виконавчої влади». Начальник управління Володимир Люлька провів тематичну зустріч, на тему: Функції служб управління персоналом з урахуванням змін в законодавстві України про державну службу.

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях 

  • 27 жовтня заступником начальника Міжрегіонального управління Максимом Гаврилюком проведено 4 комунікативні заходи для державних службовців Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації (дистанційне навчання в синхронному режимі). Під час заходів обговорені теми щодо проходження державної служби: існуючі процедури та особливості правового регулювання, реформування системи державного управління та державної служби в Україні, загальних правил етичної поведінки державних службовців. Також відбулося практичне заняття «Правовий захист державних службовців, обмеження при проходженні державної служби».

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 26 жовтня працівниками Міжрегіонального управління проведено "Пряму телефонну лінію". До управління звернулися посадові особи місцевого самоврядування та державні службовці з таких питань: оцінювання результатів службової діяльності державних службовців; зарахування до стажу державної служби окремих періодів роботи; присвоєння чергового рангу державному службовцю; порядок проведення конкурсу на зайняття посад державної служби; порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux