• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка актуальних новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 25 жовтня 2021 року о 11:53

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях 

  • 23 жовтня 2021 року Ірина ВОЛОЩУК, головний спеціаліст Міжрегіонального управління, провела онлайн-навчання "Особливості правового регулювання вступу на державну службу", в рамках загальної (сертифікатної) програми підвищення кваліфікації для державних службовців, які займають посади державної служби категорії "Б", "В" (не рідше одного разу на три роки), на базі Хмельницького РЦПК.

    Учасникам навчання доведено до відома інформацію щодо реформування системи оплати праці державних службовців та детально проаналізовано зміни у питаннях загальних умов вступу на державну службу.

    Участь у заході взяли 23 учасники.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • В рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Формування та розвиток професійних та особистісних компетентностей державних службовців» із державними службовцями окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади 22 жовтня 2021 року у співпраці з Волинський регіональний центр підвищення кваліфікації начальником Міжрегіонального управління НАДС у Волинській та Рівненській областях Олегом Лавренчуком проведено семінар на тему: «Законодавство про державну службу. Вступ, проходження та припинення державної служби».Під час навчань розглядались питання конкурсної процедури, дисциплінарної відповідальності державних службовців, оцінювання та механізмів захисту права на державну службу.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • Начальник Міжрегіонального управління НАДС у Донецькій та Луганській областях Наталія Щербіна 19-21 жовтня 2021 року взяла участь в тренінгу для тренерів «Інструменти і техніки вдосконалення органів публічної влади з використанням моделі CAF (Common Assessment Framework)», метою якого є підвищення рівня обізнаності про основні інструменти забезпечення ефективності, результативності та якості діяльності органів публічної влади, сучасну практику управління якістю в органах публічної влади, а також отримання знань щодо практичного застосування загальної схеми оцінювання (CAF).

Міжрегіональне управлінням НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  •  20 жовтня Міжрегіональним управлінням проведено онлайн-навчання для працівників служби управління персоналом Східного офісу Держаудитслужби на тему: «Актуальні питання проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби» та для працівників служби управління персоналом Управління містобудування та архітектури Запорізької обласної державної адміністрації на тему: «Обговорення застосування Закону України від 25 квітня 2019 року № 2704-VIII «Про забезпечення функціонування української мови як державної» на державній службі».
  • Управлінням надано онлайн-консультацію та роз’яснення з актуальних питань Департаменту соціально-гуманітарної політики Вільногірської міської ради Дніпропетровської області щодо особових карток посадових осіб місцевого самоврядування; Господарському суду Дніпропетровської області щодо зарахування до стажу державної служби певних періодів роботи на посаді патронатної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 19-21 жовтня 2021 року начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль взяв участь  у тренінгу для тренерів «Інструменти і техніки вдосконалення органів публічної влади з використанням моделі CAF (Common Assessment Framework)» у м. Києві. Його метою є підвищення рівня обізнаності про основні інструменти забезпечення ефективності, результативності та якості діяльності органів публічної влади, сучасну практику управління якістю в органах публічної влади, а також отримання знань щодо практичного застосування загальної схеми оцінювання (CAF). Захід організовано Національним агентством України з питань державної служби спільно із Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Українською школою урядування за підтримки і сприяння Фонду міжнародної солідарності.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

  • Після успішного завершення стажування в НАДС, участницей якого була асистент кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського Національного аграрного університету Олена Лівандовська, дівчина виявила бажання працювати на посаді державного службовця. 23 жовтня 2021 року Олена зустрілася з заступницею начальника МУ НАДС в Одеськiй, Миколаївській та Херсонській областях Ольгою Кальченко з питання  працевлаштування на посаду державної служби. Під час зустрічі обговорені можливості та перспективи працевлаштування та Порядок участі в конкурсі на зайняття вакантної посади.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • З 19 по 21 жовтня 2021 року начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях Володимир Люлька взяв участь в триденному тренінгу для тренерів «Інструменти і техніки вдосконалення органів публічної влади з використанням моделі CAF (Common Assessment Framework)». 

    Його метою є підвищення рівня обізнаності про основні інструменти забезпечення ефективності, результативності та якості діяльності органів публічної влади, сучасну практику управління якістю в органах публічної влади, а також отримання знань щодо практичного застосування загальної схеми оцінювання (CAF). 

    Захід організовано Національним агентством України з питань державної служби спільно із Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Українською школою урядування за підтримки і сприяння Фонду міжнародної солідарності.

    Участь у тренінгу взяли представники апарату НАДС, його територіальних органів, представники Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, закладів вищої освіти, органів місцевого самоврядування, центрів надання адміністративних послуг.

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 21 жовтня 2021 року працівниками Міжрегіонального управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях, в рамках короткострокової програми підвищення кваліфікації для працівників юридичних служб апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, на базі Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій прочитано лекції на тему:

      «Дотримання вимог нормативно-правових документів з питань проходження служби в органах державної влади. Зміни до законодаства у сфері державної служби.»

      «Службова та дисциплінарна відповідальність державних службовців».

     Учасники мали можливість задати запитання та отримати відповіді на них. Участь у заході взяло 33 учасника.





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux