• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 30 січня 2022 року о 22:15

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях 

«Формування та розвиток професійних та особистісних компетентностей державних службовців» тема семінару який організовано Волинським регіональним центром підвищення кваліфікації 25 січня. Начальник Міжрегіонального управління Олег Лавренчук ознайомив учасників з питаннями  вступу та проходження державної служби, щорічного оцінювання службової діяльності державних службовців, дисциплінарної відповідальності, стажування громадян, з числа молоді. 

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях 

Протягом тижня Міжрегіональним управлінням надано консультативно-методичну допомогу щодо проведення класифікації посад Дніпропетровській обласній державній адміністрації, департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА, Управлінню Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області, Кам’янській РДА, Нікопольській РДА, Дніпровській РДА,  Новомосковській РДА, Криворізькій РДА, Павлоградській РДА та Синельниківській РДА Дніпропетровської області.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

26 січня 2022 року начальником Міжрегіонального управління Наталією Щербіною надано методично-консультативну допомогу службі управління Головного управління Національної поліції в Луганській області з питань, що стосуються загальних вимог до проведення класифікації посад державної служби, визначених Методикою проведення класифікації посад державної служби, затвердженою наказом Національного агентства України з питань державної служби від 30 вересня 2020 року № 187-20.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

24 січня заступник начальника Міжрегіонального управління НАДС Оксана Бусля надала методично-консультативну допомогу представникам Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, щодо класифікації посад державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

27 січня керівники Міжрегіонального управління провели прямі телефонні лініі «Державна служба». Порушені посадовими особами місцевих державних адміністрацій питання стосувались формування складу Класифікаційного комітету для проведення класифікації посад державної служби; порядку дій служби управління персоналом під час зміни структури державного органу.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

25 січня Оксана Янас, заступниця начальника Міжрегіонального управління, провела робочу нараду-навчання у форматі онлайн-конференції з використанням програми Zoom з державними службовцями районних державних адміністрацій та територіальних підрозділів ЦОВВ Херсонської області на тему: «Проведення класифікації посад державної служби. Підготовчий етап». Учасниками заходу стали 67 державних службовців Херсонської області, дотичних до проведення процесу в своїх державних органах.

Спікер надала важливу інформація, що стосується реформи оплати праці, а також відповіді на найпоширеніші запитання з урахуванням роз’яснення Національного агентства України з питань державної служби та порекомендувала долучитись до телеграм-каналі НАДС «Реформа оплати праці». Окремо учасникам заходу надано інформаційні матеріали та напрацювання щодо проведення класифікації посад у державному органі.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

27 січня начальник управління Володимир Люлька провів «Пряму телефонну лінію». Питання, з якими звернулись громадяни стосувались особливостей утворення класифікаційної комісії, присвоєння рангу держаному службовцю.

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях 

25 січня заступником начальника Міжрегіонального управління Максимом Гаврилюком в рамках загальної професійної програми підвищення кваліфікації для вперше призначених на посади державної служби категорії «Б», «В» (протягом року з дня їх призначення на посаду) проведено тематичну зустріч для державних службовців на тему «Реформування системи державного управління та державної служби в Україні». 

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

27 січня відбулася робоча зустріч начальника Міжрегіонального управління Галини Макаревич з доктором економічних наук, професором кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Західноукраїнського національного університету Григорієм Монастирським щодо проведення робочої наради на тему: «Державна служба, як важливий інститут управління розвитку країни: перспективи залучення креативної молоді» в рамках Школи лідерів ефективного управління для студентів Західноукраїнського національного університету. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux