• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 28 грудня 2021 року о 12:08

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.  

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях  

  • 22 грудня Володимир Бражевський, заступник начальника Міжрегіонального управління взяв участь у роботі пленуму Житомирського обласного комітету  профспілки працівників державних установ у режимі онлайн та офлайн. Обговорювалось питання «Про стан соціально-економічного захисту державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників державних установ та організацій – членів профспілки у ході зміни адміністративно-територіального устрою та завершення формування територіальних громад». Особлива увага була звернена на питання реформування заробітної плати державних службовців та підтримки петиції про встановлення справедливих заробітних плат державним службовцям, створеної та зареєстрованої Юрієм Піжуком, Головою Профспілки працівників державних установ України.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях 

  • 24 грудня заступниця начальниці Міжрегіонального управління Людмила Долгополова провела семінар для представників служб управління персоналом місцевих державних адміністрацій та територіальних органів  центральних органів виконавчої влади Донецької області. Також, учасників заходу поінформовано щодо схвалених КМУ змін до Закону України «Про державну службу», запропонованих НАДС. Проєкт Закону передбачає, зокрема: формування кандидатського резерву, який пропонується формувати з тих кандидатів, які успішно пройшли усі етапи конкурсного відбору, але не визначені переможцями конкурсу; запровадження кадрового резерву, що пропонується формувати з других за результатами конкурсу кандидатів; оновлення переліку документів, які має подати кандидат для участі у конкурсі – пропонується подавати лише заяву про участь та резюме у якому будуть міститись необхідні відомості; посилення дисциплінарної відповідальності державних службовців; включення до Закону України "Про державну службу" базових положень щодо застосування Інформаційної системи управління людськими ресурсами (HRMIS) в державних органах  тощо.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 21 грудня начальник Міжрегіонального управління Олександр Якубенко взяв участь у II засіданні Київського міського комітету профспілки працівників державних установ, на якому обговорювалися питання щодо сприяння укладанню та контролю за виконанням колективних договорів у трудових колективах, щодо недопущення порушення прав державних службовців, зокрема при проведенні реорганізації міністерств та відомств, акцентовано особливу увагу щодо ролі профспілок у період карантинних заходів, забезпечення права працівників на відпустки. Приділена увага була обговоренню петиції «Про встановлення справедливих заробітних плат державним службовцям». Учасники засідання поділились своїми здобутками, напрацюваннями та новими ідеями та проєктами на 2022 рік.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 22-23 грудня начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль взяв учать у роботі Екзаменаційної комісії з випуску студентів факультету управління фінансами та бізнесу, які навчаються за галуззю знань  28 "Публічне управління та адміністрування "  Львівського національного університету ім. Івана Франка. За підсумками роботи комісії 12 студентів успішно захистили магістерські роботи за спеціалістю 281 "Публічне управління та адміністрування"  в режимі онлайн. 

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

  • 20 грудня працівниками Міжрегіонального управління  проведено  круглий стіл з представниками служб управління персоналом ТОЦОВВ Миколаївської області з питання запровадження нової моделі оплати праці державних службовців на основі класифікації посад. Учасників ознайомлено з методикою проведення класифікації посад та основними положеннями Каталогу типових посад державної служби і критеріїв віднесення до таких посад. 

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 23 грудня  начальник Міжрегіонального управління Володимир Люлька, згідно із затвердженим графіком, провів «Пряму телефонну лінію». Питання, з якими звернулись громадяни стосувались переведення державних службовців на рівнозначну, або нижчу посаду, оскарження результатів щодо щорічного оцінювання.

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях 

  • 22 грудня працівниками Міжрегіонального управління проведено онлайн-зустріч на тему "Запрошуємо на державну службу: бенефіти та перспективи професії сьогодні". Під час зустрічі учасники мали змогу дізнатися більше про державну службу, про процедуру конкурсного добору, стажування в державних органах, рівень заробітних плат та можливості професійного зростання. Участь у заході взяли студенти закладів вищої освіти (у т.ч. за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»), які хочуть отримати актуальну інформацію про професію державного службовця, дізнатися про сучасні процеси роботи, переваги та перспективи, можливість стажування на державній службі; викладачі управлінських дисциплін та інші зацікавлені особи. 

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 20 грудня начальник Міжрегіонального управління Галина Макаревич згідно із затвердженим графіком прийому громадян, з урахуванням протиепідемічних заходів, провела особистий прийом громадян. До управління звернулися громадяни з таких питань: встановлення надбаки посадовим особам органу місцевого самоврядування;   переведення державного службовця в орган місцевого самоврядування; припинення державної служби з ініціативи суб’єкта призначення; припинення державної служби з виходом державного службовця на пенсію; порядок формування кадрового резерву в органах місцевого самоврядування.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux