• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Новини Міжрегіональних управлінь
опубліковано 05 жовтня 2020 року о 09:11

Чим живуть міжрегіональні управління НАДС, пропонуємо ознайомитися в щотижневому огляді.   

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 29 вересня відбувся День відкритих дверей державної служби. На онлайн-захід завітали студенти магістратури та викладачі Дніпровського національного університету імені О.Гончара, представники кадрової служби ГУ ДКСУ у Дніпропетровській області, Східного офісу Держаудитслужби, Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), структурних підрозділів Дніпропетровської облдержадміністрації. Під час заходу обговорено питання особливостей вступу та проходження державної служби, вимог до державних службовців, їх кар’єрних можливостей та  професійного розвитку тощо.  Ряд працівників поділилися особистими роздумами щодо переваг державної служби та відповіли на запитання учасників.  
  • Протягом тижня управлінням проведено  тренінги «Доброчесність та належне врядування у публічному секторі» за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для державних службовців територіальних органів центральних органів виконавчої влади, Василівської і Мелітопольської РДА Запорізької області та посадових осіб місцевого самоврядування – працівників виконавчого апарату Запорізької обласної ради. Крім цього, надано онлайн роз’яснення з актуальних питань державної служби Новомосковській РДА Дніпропетровської області, Індустріальному районному суду міста Дніпропетровська, Південно-Східному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Дніпро), управлінню соціального захисту Нікопольської РДА Дніпропетровської області, Регіональному відділенні Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях та фізичним особам. 

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 28 вересня у рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Запобігання корупції та забезпечення доброчесності", організованої Житомирським регіональним ЦПК, проведено онлайн тематичну дискусію на тему "Доброчесність та етична поведінка державних службовців" для працівників територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області, Центрально - Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), ГУ Державної казначейської служби України у Житомирській області.
  • 30 вересня начальник Міжрегіонального управління Костянтин Герасимюк та головний спеціаліст–юрисконсульт Міжрегіонального управління Вікторія Очеретна провели навчання для служб управління персоналу апарату ОДА та РДА Вінницької області. Доведено до відома інформацію щодо останніх змін в питаннях проходження державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • Протягом тижня  в співпраці з Рівненським обласним центром підвищення кваліфікації проведено навчання на тему "Практичні питання застосування законодавства про державну службу" для державних службовців Управління міграційної служби у Рівненській області, Головного управління статистики у Рівненській області, Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області.
  • 1 жовтня проведено тематичну зустріч з представниками служб управління персоналу апарату Волинської ОДА, її структурних підрозділів, РДА та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади Волинської області. Модераторами заходу були директор центру Тетяна Литвиненко та начальник Міжрегіонального управління Олег Лавренчук. Обговорено ряд актуальних питань, що турбують працівників служб управління персоналу.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях 

  • 29 вересня заступник начальника Міжрегіонального управління Людмила Долгополова взяла участь у засіданні Круглого столу «Сфера життєдіяльності міста : економіко-правові проблеми постконфліктного відновлення» та виступила із доповіддю щодо особливостей формування потенціалу державно-управлінських кадрів на відповідних територіях.
  • «ДЕРЖАВНА СЛУЖБА – ЦЕ ПРО ЛЮДЕЙ! ДЕРЖАВНА СЛУЖБА – ЦЕ КРУТО!» - таким був головний меседж заходів, проведених Міжрегіональним управлінням НАДС у Донецькій та Луганській областях у рамках Дня відкритих дверей державної служби. У заході взяли участь понад 200 осіб, серед яких представники закладів вищої освіти, працівники державних органів та місцевого самоврядування, а також ті, хто має досвід роботи в інших органах публічної служби та приватного сектору.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 30 вересня заступники начальника Міжрегіонального управління  Ірина Галайко та Олена Денисенко  взяли участь у навчанні голів районних державних адімінстрацій за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Організація діяльності голів районних державних адміністрацій в умовах реформ».

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 29 вересня фахівцями Міжрегіонального управління проведено онлайн семінар-навчання для для служб управління персоналом апарату та структурних підрозділів Закарпатської ОДА, служб управління персоналом апарату РДА,  Центральних органів виконавчої влади,  органів судової влади  управлінь соціального захисту населення РДА Закарпатської області на тему "Проведення щорічного оцінювання державних службовців. Складення Індивідуальної програми. Доброчесність у сучасному врядуванні. Актуальні питання проходження державної служби".

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • Сучасні форми захисту прав посадових осіб та трудових прав, нові механізми організаційного зміцнення профспілки державних установ, перспективи її розвитку, як активного учасника громадянського суспільства - питання, обговорені під час круглого столу «Профспілка: кроки в майбутнє», що відбувся 1  та 2 жовтня на базі Південного регіонального представництва Центру профспілкових знань “BASIS” у місті Скадовську.
  • 1 жовтня Міжрегіональним управлінням спільно з територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Миколаївській області проведено короткостроковий семінар "Актуальні питання реалізації законодавства про державну службу" для керівників та спеціалістів служб управлiння персоналом судових органів Миколаївщини.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 29 вересня на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області в рамках навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для працівників апарату та структурних підрозділів Кіровоградської облдержадміністрації (категорія В) онлайн заняття щодо актуальних питань проходження державної служби та останніх змін до Закону України «Про державну службу» провів начальник управління Володимир Люлька.
  • 30 вересня Міжрегіональним управлінням спільно із Національним університетом «Полтавська політехніка імені Ю.Кондратюка» проведено "День відкритих дверей державної служби в онлайн форматі". Як стати частиною команди державних службовців, яких фахівців чекають на державній службі, які переваги у роботі саме в публічному секторі – на ці та багато інших питань отримали відповіді учасники Дня відкритих дверей державної служби. Захід пройшов в режимі реального часу і такий формат дав можливість кожному бажаючому долучитися, почути актуальну та корисну інформацію стосовно роботи в публічній сфері.

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях

  • 29 вересня в онлайн форматі проведено День відкритих дверей державної служби. Під час заходу учасники дізналися про:  кар’єрні можливості на державній службі та яких саме фахівців потребують державні органи; пошук роботи у державних органах через Єдиний портал вакансій державної служби (career.gov.ua); особливості конкурсної процедури;  можливості для професійного зростання та навчання; цифровізацію та нові напрями розвитку державної служби.
  • 30 вересня проведено онлайн-навчання для державних службовців Північно-східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) у рамках короткострокового навчального семінару на тему: "Обмеження при проходженні державної служби. Доброчесність. Правила етичної поведінки".

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • Працівники Міжрегіонального управління провели онлайн-семінар для представників служб управління персоналом обласних прокуратур, судів та правоохоронних органів трьох областей.
  • Питання щорічного оцінювання державних службовців та складання індивідуальної програми підвищення рівня їх професійної компетентності обговорили представники служб управління персоналом місцевих державних адміністрацій Чернівецької та Тернопільської областей на zoom-семінарі, проведеному працівниками Міжрегіонального управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях. До спілкування долучились представники ОДА, їх структурних підрозділів та РДА.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux