• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Новини міжрегіональних управлінь Агентства
опубліковано 26 жовтня 2020 року о 09:43

Чим живуть міжрегіональні управління НАДС, пропонуємо ознайомитися в щотижневому огляді.   

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 20 жовтня проведно онлайн-навчання на тему "Деякі питання практичного застосування Закону України "Про державну службу" для працівників відділу містобудування та архітектури Хмельницької облдержадміністрації та відповідних структурних підрозділів райдержадміністрацій в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації, організованої Хмельницьким РЦПК. Учасникам навчання доведено інформацію щодо останніх змін в питаннях проходження державної служби, зокрема щодо постанови КМУ від 9 жовтня 2020 року №940.   
  • 21 жовтня Володимир Бражевський, заступник начальника Міжрегіонального управління взяв участь у роботі XXVIII звітно-виборної конференції Житомирської обласної профспілкової організації працівників державних установ. У своєму виступі під час обговорення доповіді Володимир Бражевський наголосив на ролі профспілкових органів у захисті законних прав та інтересів членів профспілки, поінформував учасників конференції про тісну співпрацю Міжрегіонального управління з обласною профспілковою організацією.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 19 жовтня начальником управління Олегом Лавренчуком проведено зустріч з посадовими особами місцевого самоврядування в рамках навчання за спеціальною професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування міських (міст обласного значення) рад за дистанційною формою навчання.
  • Заступник начальника управління Ольга Смалій в співпраці з Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації провела навчання в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації на тему "Особливості проходження державної служби" для державних службовців  Державного агентства рибного господарства України Управління державного агентства рибного господарства у Рівненській області, Управління Держпраці у Рівненській області, Березнівського суду Рівненської області,  Костопільського суду Рівненської області.

 

Міжрегіональне управлінням НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • Міжрегіональним управлінням проведено онлайн-навчання щодо актуальних питань призначення на посади державної служби на період дії карантину для служби управління персоналом Красногвардійського районного суду м. Дніпра.
  • Протягом тижня працівниками Міжрегіонального управління надано онлайн роз’яснення з актуальних питань державної служби Департаменту фінансів Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Дніпропетровському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, Дніпропетровській обласній прокуратурі, Територіальному управлінню Державної судової адміністрації у Запорізькій області, Орджонікідзевському районному суду м. Запоріжжя та фізичним особам.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 22 жовтня начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль взяв участь у навчанні за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Управління змінами в органах публічної влади", яке проводилось Львівським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України для працівників Головного управління Держпраці у Львівській області.  

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь 

  • 21 та 22 жовтня відповідно до плану-графіка навчання державних службовців в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України на 2020 рік заступниця начальника управління Оксана Янас долучилася до онлайн формату семінару в рамках загальної професійної програми «Ефективне управління персоналом в органах публічної влади: суть, методи, функції» та провела заняття у формі вебінару для державних службовців, які займають посади категорії «Б» з Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей.  
  • 23 жовтня заступниця начальника управління Оксана Янас в рамках постійно діючого семінару, який проходить на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, провела онлайн навчання для державних службовців Головного управління Державної казначейської служби у Херсонській області. Темою семінару стали актуальні питання проходження державної служби та новації Закону України «Про державну службу» .  

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях 

  • 22 жовтня на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області начальник управління Володимир Люлька провів онлайн навчання щодо актуальних питань проходження державної служби та останніх змін до Закону України «Про державну службу». Цільова аудиторія  - державні службовці територіальних управлінь Державної казначейської служби України у Кіровоградській області (категорія «Б» та «В»).

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях 

  • 19-21 жовтня працівниками  управління  на базі РЦПК проведено навчання для працівників Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області.
  • Працівники Міжрегіонального управління НАДС провели семінар на платформі Zoom для представників служб управління персоналом та юридичних служб Заставнівської та Кіцманської РДА Чернівецької області, а також для працівників Головного управління державної казначейської служби в Івано-Франківській області, управління з питань децентралізації та регіонального розвитку Івано-Франківської ОДА. Зокрема, висвітлювались питання правового регулювання дисциплінарної відповідальності та підстави притягнення, поняття та встановлення факту вчинення дисциплінарного проступку, дисциплінарного провадження.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux