• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Новини Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 29 серпня 2021 року о 21:34

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

 Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 26 серпня Ірина Волощук, головний спеціаліст Міжрегіонального управління, на базі Житомирського регіонального ЦППК провела тематичну дискусію «Особливості правового регулювання проходження державної служби», в рамках короткострокової програми «Особливості проходження державної служби» для державних службовців категорії «Б», «В». Зверталася увага на останні зміни в питаннях вступу на державну службу та детально проаналізовано конкурсну процедуру на зайняття посад державної служби з врахуванням змін. Участь у заході взяли 170 учасників.
  • 27 серпня Людмилою Кравченко, головним спеціалістом Міжрегіонального управління, проведено онлайн-навчання в Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації за загальною короткостроковою програмою «Особливості проходження державної служби» для державних службовців категорій «Б», «В». З учасниками навчання проведено практичне зайняття «Оцінювання результатів службової діяльності», тематична дискусія «Актуальні питання щодо складання та моніторингу виконання індивідуальної програми професійного розвитку державного службовця». Участь у заході взяв 171 учасник.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 25 серпня начальником Міжрегіонального управління Олегом Лавренчуком у співпраці з Волинським регіональним центром підвищення кваліфікації проведено семінар в рамках загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Реалізація законодавства у сфері державної служби» із державними службовцями обласної та районних державних адміністрацій Волинської області. Вступ, проходження державної служби, заборони, дисциплінарна відповідальність, оцінювання – ці та багато інших питань обговорювались під час навчання.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • 26 серпня заступник начальника Міжрегіонального управління Людмила Долгополова взяла участь у засіданні колегії Донецької ОДА в онлайн-режимі. Колегія Донецької облдержадміністрації розглянула питання порядку денного: Про хід виконання Програми економічного та соціального розвитку Донецької області на 2021 рік у першому півріччі 2021 року; Про прогноз обласного бюджету на 2022-2024 роки.
  • 27 серпня начальником Міжрегіонального управління Наталією Щербіною проведено методично-консультативний захід з службою управління персоналом Луганської митниці Держмитслужби щодо процедури проведення конкурсного відбору на посади державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 25 серпня фахівцями Міжрегіонального управління проведена пряма телефонна лінія «Державна служба». Питання, що порушувались, стосувались порядку присвоєння рангів державним службовцям по співвідношенню, виплат за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків тимчасово відсутнього державного службовця, порядку оголошення конкурсу на посади державної служби та проведення тестування, необхідності сертифікату про рівень володіння державною мовою при призначенні на посади державної служби та багато інших.
  • 26 серпня заступник начальника Міжрегіонального управління Людмила Мазур під час особистого прийому громадян надала консультації щодо загальних та спеціальних вимог до осіб, які претендують на вступ на державну службу, зокрема, щодо досвіду роботи у відповідній сфері та інформації, яку необхідно зазначати в резюме.

Міжрегіональне управління НАДС в Львівській та Закарпатській областях 

  • 25 серпня начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль провів особистий прийом громадян. Громадян, які звернулись на прийом цікавили питання проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, розробки та затвердження професійно-кваліфікаційних характеристик та посадових інструкцій посадових осіб місцевого самоврядування, зарахування до стажу державної служби часу проходження служби в поліції, підготовки здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 26 серпня начальник управління Володимир Люлька провів «Пряму телефонну лінію». Питання, з якими звернулись громадяни стосувались отримання держаного сертифікату про рівень володіння держаною мовою, необхідності подання копії Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою для участі у конкурсі на посади державної служби; щодо присвоєння рангів в органах місцевого самоврядування Громадянам, що звернулися, надані вичерпні роз’яснення в межах повноважень, передбачених Конституцією та законами України.

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях

  • 25 серпня працівниками Міжрегіонального управління надано методично-консультативну допомогу службам управління персоналом Управління Державного агентства рибного господарства у Сумській області та Головного управлінню Державно казначейської служби України у Сумській області. Питання стосувалися порядку переведення та призначення працівників, які були призначені на посади державної служби за контрактом, порядку та термінів оголошення конкурсів на посади, на які відбувався добір за контрактом, процедури звільнення державних службовців у зв’язку з досягненням пенсійного віку та виходу на пенсію за статтею 83 Закону України «Про державну службу», переважного права залишення на державній службі у випадках скорочення персоналу.
  • 26 серпня керівництвом Міжрегіонального управління проведено особистий прийом громадян. Розглянуто та надано роз’яснення на питання щодо присвоєння рангів та приведення у відповідність до законодавства про державну службу раніше помилково присвоєних рангів, процедури присвоєння рангу достроково, способів оскарження рішень керівника державної служби та суб’єкта призначення у випадку порушення ними прав державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях 

  • 26 серпня начальником Міжрегіонального управління Галиною Макаревич надано методично-консультативну допомогу Головному управлінню статистики у Тернопільській області по питанню припинення державної служби за угодою сторін та контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
  • 27 серпня начальником Міжрегіонального управління Галиною Макаревич надано методично-консультативну допомогу Департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА щодо підготовки посадових інструкцій державним службовцям категорії «Б» та «В».
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux