• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Новини Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 11 вересня 2021 року о 21:20

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді. 

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях 

  • «Службова кар’єра», такою була тема онлайн-семінару, який 6 вересня провела Людмила Кравченко, головний спеціаліст Міжрегіонального управління в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Управління організацією роботи та персоналом» на базі Житомирського РЦПК для державних службовців, які займають посади категорій «Б» та «В». Також, Людмила Кравченко провела онлайн-тренінг «Оцінювання результатів службової діяльності». Учасниками заходу були 110 державних службовців.
  • 9 вересня фахівцями Міжрегіонального управління проведено семінар для представників територіальних громад Вінницького району на тему «Актуальні питання проходження служби в органах місцевого самоврядування».  
  • 10 вересня Ірина Волощук, головний спеціаліст Міжрегіонального управління, провела інформаційно-мотиваційний захід «Коридорами влади» для студентів 1-го курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Хмельницького університету управління та права імені Л.Юзькова, в межах дисципліни «Вступ до фаху». Такі заходи можуть слугувати мотивацією для молоді пов'язати своє подальше життя з державною службою або службою в органах місцевого самоврядування.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 10 вересня начальником Міжрегіонального управління Олегом Лавренчуком у співпраці з Волинський регіональний центр підвищення кваліфікації проведено семінар в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Командна робота і взаємодія» для державних службовців Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області на тему «Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців».

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • 6 вересня начальником Міжрегіонального управління проведено методично-консультативні заходи з представниками служб управління персоналом Департаменту з питань цивільного захисту та територіальної оборони Луганської ОДА та Державного архіву Луганської області щодо актуальних питань підвищення рівня професійної компетентності державних службовців, перегляду та моніторингу виконання індивідуальних програм професійного розвитку державних службовців, тощо.

Міжрегіональне управлінням НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 7 вересня начальником Міжрегіонального управління Людмилою Трушиною проведено особистий прийом громадян. Під час прийому були розглянуті та обговорені питання: щодо зарахування до стажу державної служби окремих періодів роботи на посадах патронатної служби; щодо присвоєння рангу державному службовцю, який має спеціальне звання «радник податкової та митної справи ІІІ рангу»; щодо надання додаткової оплачуваної відпустки заступнику міського голови.
  • 9 вересня Міжрегіональним управлінням проведено онлайн-навчання для державних службовців Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) щодо порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС у м.Києві,Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 8 вересня працівники Міжрегіонального управління провели чотири лекції для посадових осіб місцевого самоврядування Золотоніського району, які навчаються в Черкаському РЦПК за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Здійснення кадрової політики в органах місцевого самоврядування». Під час проведення навчання були розкриті наступні теми: загальні засади проходження служби в органах місцевого самоврядування, дисциплінарна відповідальність посадових осіб місцевого самоврядування, вступ на службу в органи місцевого самоврядування, конкурс на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування, просування по службі посадових осіб місцевого самоврядування, обчислення стажу служби в органах місцевого самоврядування, відпустки посадових осіб місцевого самоврядування.
  • 10 вересня в.о. начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела консерваторіум для працівників апаратів виконкомів рад територіальних, районних рад, апаратів райдержадміеісьрацій, структурних підрозділів Чернігівської ОДА, що навчаються в Чернігівському центрі підвищення кваліфікації за короткостроковою програмою «Лідерство та планування кар'єри посадовця». Тема зустрічі «Професійний розвиток державного службовця та планування кар'єри».

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 6-10 вересня працівниками Міжрегіонального управління в рамках методичного і консультативного забезпечення діяльності служб управління персоналом надано індивідуальну консультативну допомогу посадовим особам місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади та місцевих рад Львівської та Закарпатської областей. В ході проведеної роботи здійснено розгляд питань щодо присвоєння рангу державного службовця за співвідношенням, документів для участі у конкурсі на зайняття посад в органах місцевого самоврядування, просування по службі посадової особи місцевого самоврядування, порядку стажування в державних органах.
  • 8 вересня Ярославом Ковалем, начальником Міжрегіонального управління проведено особистий прийом громадян. Громадян, які звернулись на прийом, цікавили організаційні засади функціонування системи професійного навчання посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, шляхи співпраці громадських організацій з органами державної влади в сфері державної служби, проведення відкритих лекцій та інших комунікативних заходів для студентів та слухачів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

  • 8 вересня заступницею начальника Міжрегіонального управління Ольгою Кальченко проведено особистий прийом громадян з питань застосування норм законодавства про державну службу, зокрема, до управління за роз'ясненнями звернулися державні службовці з питаннями щодо права державного службовця участі в конкурсі на вищу посаду в органі, в якому вона працює; про присвоєння чергового рангу.

  • Заступницею начальника Міжрегіонального управління Оксаною Янас 10 вересня на базі Херсонського РЦПК проведено онлайн заняття в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації для державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б», «В» - працівників структурних підрозділів Управління ПФУ Одеської області, державної екологічної інспекції у Херсонській області на тему «Новації законодавства України про державну службу». Спікером окреслено новації щодо прозорого конкурсу на посади державної служби, пріоритетні напрями діяльності НАДС щодо реформи оплати праці державних службовців, впровадження HRMIS на державній службі, тощо.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 8 вересня студенти-першокурсники спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Ю.Кондратюка» поспілкувалися з головними спеціалістами Міжрегіонального управління. Ознайомилися зі специфікою роботи державного службовця та відвідали основні робочі локації управління. Працівники Міжрегіонального управління розповіли про високі вимоги до кандидатур майбутніх державних службовців, детально пояснили принципи діяльності служби, зупинившись на широких професійних і освітніх можливостях для майбутніх випускників закладів вищої освіти міста та Полтавського регіону.

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях

  • 7 вересня заступником начальника міжрегіонального управління Максимом Гаврилюком проведено тематичну зустріч для державних службовців ГУ ПФУ в Сумській області, ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області, Управління Державної служби якості освіти у Сумській області, Державної екологічної інспекції у Сумській області в рамках професійної програми підвищення кваліфікації для вперше призначених на посади державної служби категорії «Б», «В» на тему «Реформування системи державного управління та державної служби в Україні».
  • 9 вересня керівництвом Міжрегіонального управління проведено особистий прийом громадян. Розглянуто та надано роз’яснення щодо порядку проведення спеціальної перевірки кандидата на посаду державної служби, порядку розрахунку та виплати щомісячної премії державному службовцю, порядку та термінів складання акту приймання-передачі справ та майна посадовими особами, які звільняються з державної служби тощо.

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 7 вересня працівниками Міжрегіонального управління проведено «Пряму телефонну лінію». До управління звернулися посадові особи місцевого самоврядування та державні службовці з таких питань: присвоєння чергового рангу при виході на пенсію посадовій особі органу місцевого самоврядування; зарахування до стажу державної служби окремих періодів роботи;  присвоєння дострокового рангу державному службовцю за особливі досягнення; встановлення надбавки за вислугу років державному службовцю; надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки державному службовцю за стаж державної служби.
  • 10 вересня працівники Міжрегіонального управління прийняли участь у засіданні круглого столу на тему «Організація професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування: сучасний стан та перспективи розвитку» в Навчально-науковому інституті публічного управління Західноукраїнського національного університета.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux