• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Новини територіальних управлінь
опубліковано 19 жовтня 2020 року о 11:20

Що цікавого відбувається в Міжрегіональних управліннях НАДС, пропонуємо ознайомитися в традиційному щотижневому огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • Продовжується співпраця Міжрегіонального управління з магістратурами галузі знань "Публічне управління та адміністрування". Так, 12 жовтня заступник начальника Міжрегіонального управління Володимир Бражевський зустрівся із студентами старших курсів курсів спеціальності "Публічне управління та адміністрування" Поліського національного університету. Обговорювалися питання удосконалення системи територіальної організації влади, прийняття на державну службу та службу в органи місцевого самоврядування, підвищення рівня професійної компетентності публічних службовців.
  • 16 жовтня проведено онлайн-навчання "Актуальні питання змін до Закону України "Про державну службу" для державних службовців територіальних підрозділів ЦОВВ в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації, організованої Хмельницьким РЦПК. Розглянуто ряд теоретичних та практичних питань.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • Заступником начальника управління Ольгою Смалій в співпраці з Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено навчання в рамках короткострокової програми підвищення кваліфікації на тему "Практичні питання застосування законодавства про державну службу" для державних службовців Господарського суду Рівненської області та Держлікслужби у Рівненській області. Обговорено питання щодо добору на вакантні посади державної служби в період дії карантину, особливостей дисциплінарної відповідальності, правил етичної поведінки на державній службі та ряд інших.

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 13 жовтня надано онлайн-консультацію з актуальних питань переведення, призначення та звільнення в період проведення реорганізації в Орлянській ОТГ Запорізької області.
  • Протягом тижня працівниками надано онлайн роз’яснення з актуальних питань державної служби Головному управлінню Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Дніпропетровському окружному адміністративному суду, Управлінню державної казначейської служби України у м. Кам’янському, Департаменту охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації, Красногвардійському районному суду м. Дніпропетровська та фізичним особам.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській  областях

  • 15 жовтня областях проведено онлайн-семінар щодо застосування законодавства України про державну службу для державних службовців місцевих державних адміністрацій Донецькій області. Розглянуто актуальні питання щодо порядку застосування норм статті 10 Закону України «Про державну службу» в частині надання державному службовцію відпустки на час участі у виборчому процесі, проведення добору на вакантні посади державної служби в період дії карантину, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців тощо. 

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях 

  • Начальник Міжрегонального управління НАДС Ярослав Коваль в рамках службового відрядження у м. Ужгород провів робочу нараду з працівниками Міжрегіонального управління. Також  провів оціночні співбесіди з працівниками. Міжрегіонального управління. 

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • В межах майданчика «Сучасні технології управління людськими ресурсами в об’єднаних територіальних громадах», триває короткостроковий семінар для спеціалістів з кадрових питань сільських та селищних рад ОТГ Херсонщини. Оксана Янас, заступниця начальника управління, розкрила тему «Доброчесність та відповідальність за порушення етики поведінки посадових осіб органів місцевого самоврядування».
  • 15 жовтня заступницею начальника управління Оксаною Янас проведено навчання для служб управління персоналом апарату та структурних підрозділів з правом юридичної особи місцевих державних адміністрацій Херсонської області, територіальних підрозділів центральних органів влади у Херсонській області, судових органів на тему «Визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців у 2020 році: алгоритм дій».

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 15 жовтня на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області начальник управління Володимир Люлька провів онлайн навчання щодо актуальних питань проходження державної служби та останніх змін до Закону України «Про державну службу». Навчання відбулося в рамках постійно діючого семінару: «Актуальні питання управління персоналом та проходження державної служби у місцевих органах виконавчої влади» з керівниками служб управління пeрсоналом РДА та їх структурних підрозділів.
  • 16 жовтня на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області начальник управління Володимир Люлька провів з працівниками апарату та структурних підрозділів Кіровоградської облдержадміністрації та керівниками служб управління пeрсоналом територіальних органів міністерств та відомств України у Кіровоградській області онлайн навчання щодо актуальних питань проходження державної служби та останніх змін до Закону України «Про державну службу». 

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях

  • 13 жовтня заступником начальника управління НАДС Максимом Гаврилюком проведено навчання  для державних службовців територіального управління Державної судової адміністрації України в Сумській області щодо проходження державної служби, існуючі процедури та особливості правового регулювання" та забезпеченння проведення заходів у рамках оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Навчання проводилося у рамках  спеціальної короткострокової програми "Актуальні питання проходження державної служби".
  • 13 жовтня заступником начальника міжрегіонального управління НАДС у Харківській та Сумській областях Максимом Гаврилюком проведено онлайн-навчання  для державних службовців Сумського апеляційного суду та Зарічного районного суду м. Суми у рамках короткострокового навчального семінару "Новації законодавства про державну службу". Обговорено теми щодо розвитку державної служба в Україні, а також правового захисту державних службовців

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 16 жовтня відбулося навчання у режимі реального часу для державних службовців Підволочиської РДА на тему: «Проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Складання індивідувальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця».
  • 16 жовтня проведено семінар для працівників служб управління персоналом територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади Чернівецької області на тему: «Дисциплінарна та матеріальна відповідальність державних службовців». Під час семінару висвітлено питання правового регулювання дисциплінарної відповідальності та підстави притягнення, поняття та встановлення факту вчинення дисциплінарного проступку. 
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux