• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Новини територіальних управлінь НАДС
опубліковано 12 жовтня 2020 року о 09:32

Що цікавого відбувається в Міжрегіональних управліннях НАДС, пропонуємо ознайомитися в традиційному щотижневому огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • З 5 по 7 жовтня у Житомирському регіональному ЦПК проведено навчання за Спеціальною короткостроковою програмою "Реалізація державної кадрової політики в соціально - трудових відносинах" для відповідальних за кадрову роботу в сільських, селищних, міських радах об'єднаних територіальних громад Житомирської області.
  • 9 жовтня на базі Житомирського регіонального ЦПК для державних службовців органів Житомирської обласної прокуратури в рамках спеціальної професійної програми «Виконання на високому рівні поставлених завдань». Костянтин Герасимюк, начальник Міжрегіонального управління, провів онлайн тренінг щодо доброчесності, як одного з компонентів проходження державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 5 жовтня розпочалося дистанційне навчання за загальною професійною програмою для державних службовців категорій «Б», «В» апарату та структурних підрозділів ОДА та РДА. З начальником Міжрегіонального управління Олегом Лавренчуком обговорили новації законодавства про державну службу, зокрема щодо вступу та проходження державної служби і оцінювання результатів службової діяльності.
  • 6 жовтня в рамках програми підвищення кваліфікації "Формування і розвиток особистих компетентностей державних службовців" відбулась зустріч начальника Міжрегіонального управління Олега Лавренчука з державними службовцями категорій "Б" та "В" районних управлінь ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області. Обговорено законодавство про державну службу з урахуваннями змін та оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 6 жовтня працівниками управління надано онлайн-консультації представникам служби управління персоналом місцевих державних адміністрацій Дніпропетровської області, Індустріальному районному суду міста Дніпропетровська, ГУ Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області з питань проведення щорічного оцінювання державних службовців та складання індивідуальної програми підвищення рівня їх професійної компетентності.
  •  Протягом тижня працівниками управління надано онлайн роз’яснення з актуальних питань державної служби Головному управлінню Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Східному офісу Держаудитслужби, фінансовому відділу Софіївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, Головному управлінню Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області та фізичним особам. Також надано методично-консультативну допомогу з питань призначення на посади державної служби на період дії карантину Запорізькому обласному військовому комісаріату.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 6 жовтня заступник начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела візуалізовану лекцію-бесіду на тему "Визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців у 2020 році: покроковий план дій". Цільова аудиторія семінару – державні службовці структурних підрозділів ОДА, РДА.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • 6 жовтня заступницею начальника Міжрегіонального управління О.Кальченко під час проведення особистого прийому було надано методично - консультативну допомогу з питання проведення оцінки службової діяльності для державних службовців працівників Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області.
  • 7 жовтня на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації Оксана Янас, заступниця начальника Міжрегіонального управління, за програмою семінару для фахівців сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад Херсонської області, відповідальних за архіви та діловодство провела навчання і ознайомила учасників з новелами законодавства про службу в органах місцевого самоврядування. Крім того, було обговорено питання щодо подальших шляхів розвитку ОТГ в умовах децентралізації.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 5 жовтня на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області в рамках навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації для працівників апарату та структурних підрозділів Кіровоградської ОДА, апаратів та структурних підрозділів РДА проведено онлайн заняття щодо актуальних питань проходження державної служби та останніх змін до Закону України «Про державну службу». Навчання проводив начальник Міжрегіонального управління Володимир Люлька.
  • 9 жовтня в рамках підвищення кваліфікації з питань комунікації та взаємодії для державних службовців Управління державної служби якості освіти у Кіровоградській області та Управління державної служби якості освіти у Полтавській області, організованого Національним університетом "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка", проведено онлайн навчання щодо актуальних питань проходження державної служби та останніх змін до Закону України «Про державну службу».

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях

  • 6 жовтня заступником начальника  управління Максимом Гаврилюком проведено навчання для державних службовців вперше призначених на посади державної служби ГУ Пенсійного фонду України в Сумській області на тему: "Обмеження при проходженні державної служби. Доброчесність. Правила етичної поведінки".

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 6 жовтня на базі Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено навчання для керівників та спеціалістів РДА, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, об'єднаних територіальних громад, працівників управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства ОДА, відповідальних за координацію роботи підприємтсв, установ транспортної та дорожньої інфраструктури на тему: "Основні зміни в системі державної служби. Проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців".
  • 8 жовтня для працівників Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області організовано навчання на тему: "Проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Складання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця».
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux