• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Новини з Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 23 листопада 2020 року о 09:25

Про останні новини в Міжрегіональних управліннях НАДС розповідаємо в традиційному щотижневому огляді. 

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях  

  • 17 листопада проведено онлайн-навчання "Актуальні питання змін до Закону України "Про державну службу". Оцінювання результатів службової діяльності державного службовця" для державних службовців в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації, організованої Хмельницьким РЦПК. Учасникам навчання доведено до відома інформацію щодо останніх змін в питаннях проходження державної служби, зокрема щодо постанови КМУ від 9 жовтня 2020 року №940.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 19 листопада начальник Міжрегіонального управління Олег Лавренчук на базі Рівненського обласного Центру перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій провів онлайн навчання на тему: «Проходження служби в органах місцевого самоврядування» в рамках професійної програми для посадових осіб місцевого самоврядування Рівненської області. 

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • 17 листопада відбувся семінар для державних службовців територіальних органів виконавчої влади Донецької області. Висвітлено загальні положення та правове регулювання дисциплінарної відповідальності державних службовців. Також учасники семінару розглянули підстави притягнення до дисциплінарної відповідальності, особливості процедури дисциплінарного провадження, зокрема формування дисциплінарної комісії, обставини, що пом’якшують або обтяжують дисциплінарну відповідальність, порядок роботи з дисциплінарними справами тощо.

Міжрегіональне управлінням НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • Міжрегіональним управлінням надано  онлайн-консультації з актуальних питань Новомиколаївському районному суду Запорізької області щодо зарахування певного періоду роботи в органах внутрішніх справ до стажу державної служби та виконавчому комітету Межівської селищної ради Дніпропетровської області щодо присвоєння рангу посадовій особі органу місцевого самоврядування.
  • Протягом тижня працівниками Міжрегіонального управління надано онлайн роз’яснення з актуальних питань державної служби Довгинцівському районному суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, Південно-Східному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Дніпро), Амур-Нижньодніпровському районному суду м. Дніпропетровська, Головному управлінню Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області та фізичним особам.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях 

  • 18 листопада Микола Трофименко, заступник начальника Міжрегіонального управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях, провів онлайн лекцію для державних службовців Закарпатської обласної прокуратури. Тема навчання:  "Належне врядування. Доброчесність у публічному секторі". Учасники навчання мали змогу покращити навички орієнтуватись у базових поняттях і принципах належного врядування та способах покращення його ефективності. 

Міжрегіональне управління НАДС у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській  областях  

  • 16 листопада в.о. начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела навчання для державних службовців категорій "Б" І "В" органів прокуратури Чернігівської області. Тематика навчань: "Практичні аспекти застосування законодавства про державну службу" та "Професійний розвиток персоналу державної служби".  Учасники  обговорили основні аспекти Закону України" Про державну службу ", процедуру вступу на посаду державної служби в період карантину, оцінювання діяльності державних службовців, складання індивідуальної програми рівня професійної компетентності та інше.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь 

  • Відповідно до плану-графіка навчання державних службовців в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України на 2020 рік заступниця начальника Міжрегіонального управління Оксана Янас долучилася до семінару в рамках загальної професійної програми «Ефективне управління персоналом в органах публічної влади: суть, методи, функції». Протягом тижня вона провела навчання у формі вебінару для держслужбовців, які займають посади категорії «Б» з Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей.  

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях  

  • 19 та 20 листопада на базі Регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області в рамках навчання за спеціальною професійною (сертифікатною) програмою для керівників служб управління персоналом апаратів та структурних підрозділів РДА начальник Міжрегіонального управління Володимир Люлька провів онлайн навчання на тему: «Особливості проведення контрольних заходів міжрегіональними управліннями НАДС». 

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях 

  •  17-19 листопада у Чернівцях відбулася  традиційна міжнародна наукова конференція «Муніципальні читання імені Антона Кохановського». Цьогоріч серед її учасників присутні науковці та практики з України, Білорусі, Молдови, Румунії, Греції та Польщі. Заступник начальника Міжрегіонального управління Наталія Житарюк виступила перед учасниками в рамках засідання ІІ секції, під час якої обговорювалась професіоналізація посадовців органів місцевого самоврядування в умовах продовження процесів децентралізації: зарубіжний та вітчизняний досвід, та зупинилась на організаційно-правових питаннях професійного розвитку посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад.
  •  18 листопада працівниками Міжрегіонального управління на базі Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено навчання для начальників та спеціалістів служб у справах дітей РДА, ОДА на тему: "Новели в державній службі. Щорічне оцінювання та складання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця".
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux