• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Огляд новин Міжрегіональних управлінь Національного агентства України з питань державної служби
опубліковано 22 березня 2021 року о 14:22

Пропонуємо ознайомитися з актуальними новинами з Міжрегіональних управлінь НАДС  в традиційному інформаційному огляді. 

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 15 березня спеціалісти Міжрегіонального управління надали методично-консультативну допомогу з питань відновлення конкурсної процедури на посади державної служби представникам служби управління персоналу Господарського суду Хмельницької області.
  • 15 березня за участі начальника Міжрегіонального управління Костянтина Герасимюка відбулася тематична зустріч "Доброчесність та етика публічних службовців".

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 15 березня  начальником Міжрегіонального управління Олегом Лавренчуком у співпраці з Волинським регіональним центром підвищення кваліфікації проведено семінар в рамках короткострокової програми підвищення кваліфікації із державними службовцями міськрайонних та районних судів Волинської області на тему: «Етична поведінка державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування. Формування позитивного іміджу».
  • 17 березня начальником Міжрегіонального управління Олегом Лавренчуком у співпраці з Волинським регіональним центром підвищення кваліфікації проведено семінар в рамках короткострокової програми підвищення кваліфікації із державними службовцями міськрайонних та районних судів Волинської області на тему: «Законодавство про державну службу. Проходження державної служби».

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях 

  • 16 - 17 березня в.о. начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела навчання на тему: "Складання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності" для державних службовців Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області, а також для державних службовців Корюківського районного суду Чернігівської області. Під час навчання обговорили вимоги законодавства щодо обов'язку державного службовця підвищувати рівень професійної компетентності, види професійного навчання, методику складання, перегляду та моніторингу виконання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця, пошук програм для проходження навчання на порталі управління знаннями тощо.
  • 18 березня в.о. начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела навчання: "Практичні питання Закону України "Про державну службу" та "Професійний розвиток персоналу публічної служби" для державних службовців категорій "Б" і "В" Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернігівській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, які проходять навчання в Чернігівському центрі підвищення кваліфікації за короткостроковою програмою: "Правові та практичні аспекти діяльності державних службовців Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернігівській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях".

 Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях 

  • 18 березня працівники Міжрегіонального управління провели пряму телефонну лінію «Державна служба». Питання стосувались інформації для участі у конкурсі на зайняття посад державної служби в частині отримання державного сертифікату про рівень володіння державною мовою; роботи адміністратора з Єдиним порталом вакансій на державну службу; скорочення вакантних посад державної служби, на які протягом одного року не оголошено конкурс; порядку переведення працівників, які відповідно до законодавства мають додаткові гарантії збереження робочого місця, з райдержадміністрацій у зв’язку з їх припиненням внаслідок реорганізації.
  • 19 березня начальник Ярослав Коваль взяв участь у онлайн семінарі з питань доброчесності та етичного лідерства в рамках програми MATRA, організованому та проведеному Українською школою урядування (УШУ).

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • з 15 по 19 березня заступницею начальника Міжрегіонального управління, згідно із затвердженим графіком проведено «Пряму телефонну лінію «Державна служба». В числі найактуальніших питань - переведення державних службовців до органів місцевого самоврядування та особливості присвоєння їм рангів посадових осіб місцевого самоврядування; відновлення конкурсної процедури на посади державної служби та порядку звільнення осіб, які призначені по добору; підстави припинення контракту; питання зарахування періодів роботи в УМВС до стажу державної служби; порядку надання відпусток без збереження заробітної плати, тощо.
  • 18 березня у межах короткострокової програми для секретарів міських, сільських та селищних рад територіальних громад Херсонщини заступницею начальника Міжрегіонального управління Оксаною Янас проведено два семінарські заняття на базі Херсонського регіонального центру підвищення кваліфікації. Були розглянуті питання реформування та правове регулювання проходження публічної служби у зв’язку зі зміною законодавства про державну службу та службу в органах місцевого самоврядування, практичні аспекти підготовки і проведення конкурсного відбору на вакантні посади, призначення та звільнення на посади в ОМС, оформлення документів з кадрових питань.

 Міжрегіон управління НАДС у Чернів, Івано-Франк. та Терноп. обл-тях

  • 15 березня в.о. начальника Міжрегіонального управління Галина Макаревич провела особистий прийом громадян. До управління звернулися громадяни з таких питань пенсійного забезпечення державних службовців, проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, співвідношення рангу державного службовця та спеціального звання, проведення конкурсу на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування.
  • 17 березня в.о. начальника Міжрегіонального управління Галина Макаревич надала методично-консультативну допомогу за зверненням служби управління персоналом Головному управління статистики у Тернопільській області з питань порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби. 

 Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях

  • 16 березня працівниками Міжрегіонального управління проведено онлайн-семінар для керівників апаратів та спеціалістів з питань персоналу місцевих загальних судів Донецької області з актуальних питань, пов’язаних з відновленням конкурсної процедури на зайняття посад державної служби. Під час семінару розглянуто важливі моменти щодо організації та проведення конкурсів. 
  • 18 березня працівниками Міжрегіонального управління проведено  онлайн-семінари для представників служб управління персоналом місцевих державних адміністрацій, територіальних органів центральних органів виконавчої влади та органів судової влади, які здійснюють свої повноваження на території Луганської області, на яких були розглянуті питання щодо відновлення конкурсної процедури на зайняття посад державної служби, організації та проведення конкурсів тощо.

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Харківській та Сумській областях

  • 18 березня заступником начальника міжрегіонального управління Максимом Гаврилюком проведено тематичну зустріч для державних службовців вперше призначених на посади державної служби в місцеві державні адміністрації у рамках загальної професійної програми підвищення кваліфікації "Підвищення кваліфікації державних службовців" на тему: "Реформування системи державного управління та державної служби України".
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux