• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Огляд подій Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 10 травня 2021 року о 08:00

Що нового відбулося протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС пропонуємо ознайомитися в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 6 травня заступник начальника Міжрегіонального управління Володимир Бражевський та головний спеціаліст Людмила Кравченко надали методично-консультативну допомогу службі управління персоналом Головного управління Нацполіції в Житомирській області з питань застосування норм законодавства про державну службу. Зокрема, проведено заходи, спрямовані на встановлення фактичного стану додержання у Головному управлінні Нацполіції законодавства про державну службу, а також у рамках цільової допомоги досліджувались ряд інших напрямків роботи.

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 6 травня проведено «Пряму телефонну лінію» під час якої  надано консультації щодо залучення до роботи конкурсної комісії державних службовців з інших державних органів для проведення співбесіди щодо відповідності професійної компетентності кандидата встановленим вимогам; щодо отримання компенсації за додаткову відпустку при звільнені; щодо створення конкурсної комісії в новоутвореному державному органі; щодо призначення в органи місцевого самоврядування з кадрового резерву.
  • Управлінням надано онлайн-консультацію з актуальних питань Департаменту соціального захисту населення Запорізької ОДА щодо зарахування до стажу державної служби окремих періодів роботи; Господарському суду Дніпропетровської області щодо окремих питань державної служби; Лівобережній окружній прокуратурі міста Дніпра щодо переведення державного службовця на посаду державної служби без конкурсу.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 6 травня в Міжрегіональному управлінні відбувся День відкритих дверей державної служби 2021. Співорганізаторами заходу стали: Міжрегіональне управління НАДС у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях, навчально-науковий інститут менеджменту, харчових технологій та торгівлі Національного університету «Чернігівська політехніка», Чернігівська обласна державна адміністрація. Участь у заході взяли студенти Кафедри публічного управління та менеджменту організацій Навчально-наукового інституту менеджменту, харчових технологій та торгівлі Національного університету «Чернігівська політехніка».

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях 

  • 6 травня року начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль та заступник начальника Микола Трофименко провели прямі телефонні лінії «Державна служба». Порушені службами управління персоналом питання стосувались призначення на посади державноі служби за результатами конкурсів, порядку організації тестування кандидатів на знання законодавства (за фізичної присутності кандидатів) та повідомлення їх про наступні етапи конкурсу, перенесення окремих етапів конкурсу на зайняття посад державноі служби, звільнення державного службовця з займаноі посади у зв 'язку з припинення дії контракту про проходження ними державної служби на період дії карантину, затвердження штатних розписів органів державної влади.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • 6 травня заступниця начальника Міжрегіонального управління Оксана Янас у рамках проведення роботи щодо методичного і консультативного забезпечення діяльності служб управління персоналом органів державної влади та органів місцевого самоврядування надала методично-консультативну допомогу працівникам служб управління персоналом структурних підрозділів Херсонської ОДА  з питань підвищення кваліфікації державних службовців, доступу до Єдиного порталу вакансій, проведення конкурсу на зайняття посади державної служби та проходження тестування на знання законодавства.
  • 6 травня заступницею начальника Міжрегіонального управління Ольгою Кальченко надано методичну допомогу працівникам служби управління персоналом Вознесенської РДА, управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області з питань щодо проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби, присвоєння рангів державним службовцям, заповнення особових карток державних службовців, можливості призначення на вищу посаду шляхом просування по службі державних службовців, та інших актуальних питань проходження держслужби.

Міжрегіональне управління НАДС в Харківській та Сумській областях 

  • 5 травня проведено особистий прийом громадян. Розглянуто та обговорено питання щодо порядку визначення посадових обов’язків державних службовців, повідомлення про зміни внесені в посадові інструкції, алгоритмів повідомлення державними службовцями порушень законодавства про державну службу та відповідальності за неповідомлення вказаної інформації.  
  • 6 травня надано методично-консультативну допомогу службам управління персоналом сектору Державної регуляторної служби у Сумській області та Сумському обласному військовому комісаріату. Питання стосувалися порядку попередження про наступне звільнення у зв’язку з реорганізації шляхом злиття сектора ДРС у Сумській області, виплати грошової допомоги при звільненні, пропозиції рівнозначної або нижчої посади; питання співвідношення рангів та військових звань державних службовців, присвоєння чергових рангів в межах категорії посад.

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 7 травня в.о. начальника Міжрегіонального управління Галина Макаревич  провела семінар на тему: «Проходження служби  в органах місцевого самоврядування» для учасників спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації для посадових осіб місцевого самоврядування. Навчання відбувається на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
  • В.о. начальника Міжрегіонального управління Галина Макаревич надала методично-консультативну допомогу за зверненням служби управління персоналом Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохороними органами Тернопільської ОДА з питань порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби. Зокрема, розповіла про етапи проведення конкурсу на посади державної служби з врахуванням змін до Закону України "Про державну службу" та Порядку проведення конкурсу, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року №246 (зі змінами).



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux