• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Новини Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 27 вересня 2020 року о 21:08

Чим живуть міжрегіональні управління НАДС, пропонуємо ознайомитися в щотижневому огляді.  

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • Працівниками Міжрегіонального управління 23 - 24 вересня надано методично-консультативну допомогу з питань проходження служби в органах місцевого самоврядування виконавчому комітету Новоолександрівської об’єднаної територіальної громади Дніпропетровської області.
  • Протягом тижня працівниками управління надано роз’яснення з актуальних питань державної служби Баглійському районному суду м. Кам”янське Дніпропетровської області, Дніпровському апеляційному суду, Південно-Східному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Дніпро), Головному управлінню ДФС у Дніпропетровській області, військовій частині А1314 та  фізичним особам.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 22 вересня відбувся День відкритих дверей державної служби, організований Міжрегіональним управлінням НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях для студентів та викладачів Державного університету «Житомирська політехніка», Поліського національного університету, Житомирського державного університету імені Івана Франка. Учасники мали можливість задати запитання та отримали відповіді на них, а також відбувся обмін думками щодо шляхів залучення молоді на державну службу.
  • 24 вересня для державних службовців Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) проведено тематичну онлайн дискусію на тему "Належне виконання державними службовцями своїх посадових обов'язків та дотримання ними Правил внутрішнього службового розпорядку" в рамках спеціальної короткострокової програми, організованої Хмельницьким РЦПК.

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 23 вересня проведено ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ, ініційований НАДС, й покликаний продемонструвати відкритість, прозорість та доступність державної служби для громадян. До заходу долучилося понад 100 чоловік, з яких активну участь у зазначеному заході взяли студенти Національного університету «Острозька академія» та Національного університету водного господарства та природокористування.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 23 вересня начальник Міжрегіонального управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Олександр Якубенко та заступник начальника Олена Денисенко взяли участь в черговому розширеному засіданні ради роботодавців ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України. Олександр Якубенков своєму виступі зауважив, що кадровий голод зачепив зокрема і органи державної виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, тому наразі діяльність Національного агентства України з питань державної служби та його територіальних підрозділів, спрямована на допомогу закладам вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців для органів публічної влади.
  • Про зміни, що відбулися у деяких Законах України щодо окремих питань проходження державної служби, говорили під час навчання керівників апаратів районних адміністрацій Чернігівської області, керуючих справами виконавчих апаратів Чернігівської, Ніжинської, Прилуцької, Новгород-Сіверської міських рад; державних службовців Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України; управління Державної міграційної служби в Чернігівській області за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування".

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 21 вересня начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль спільно з Львівським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України провів онлайн навчання для працівників Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області на тему: «Роль професійної компетентності державного службовця в процесі вступу, проходження та припинення державної служби».
  • 24 вересня відбувся День відкритих дверей державної служби, організований Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях для студентів Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет».

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • ️22 вересня на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації відбулося навчання для держслужбовців апарату і структурних підрозділів ОДА та РДА, які не проходили підвищення кваліфікації протягом останніх 3-х років. Учасників ознайомили з новелами законодавства про державну службу, а саме: добором на посади державної служби під час карантину, концепцією системи оплати праці на основі класифікації посад державної служби у державних органах. 
  • 23 вересня проведено День відкритих дверей державної служби в онлайн форматі. У рамках заходу учасники мали змогу дізнатися про кар'єрні можливості на державній службі,  яких саме фахівців потребують державні органи, як шукати роботу у державних органах через Єдиний портал вакансій державної служби, про особливості конкурсної процедури; можливості ознайомлення з особливостями роботи на державній службі під час стажування, тощо. До заходу долучилися студенти та викладачі, професорський склад вищих навчальних закладів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, державні службовці, регіональні центри підвищення кваліфікації. 

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 21 вересня начальник Міжрегіонального управління Володимир Люлька провів навчання в режимі онлайн за спеціальною короткостроковою програмою з працівниками Прокуратури Кіровоградської області (3 група) на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області. Розглянуто чинне законодавство про державну службу, зокрема актуальні питання щодо реформування системи державного управління та державної служби за європейськими стандартами. 
  • ️Триває підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління Державної казначейської службу України у Кіровоградській області. 25 вересня на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області навчання провів начальник Міжрегіонального управління Володимир Люлька. Обговорено чинне законодавство про державну службу. 

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях

  • 22 та 23 вересня проведено навчання для державних службовців ГУ Нацполіції в Сумській області у рамках професійної програми підвищення кваліфікації на теми: «Проходження державної служби: існуючі процедури та особливості правового регулювання", «Оцінювання результатів службової діяльності: крок за кроком". 
  • 24-25 вересня проведено онлайн-навчання для державних службовців Північно-східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) у рамках короткострокового навчального семінару на теми: «Державна служба в Україні: розвиток, впровадження змін, аналіз та перспективи", «Правовий захист державних службовців".

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 22 вересня працівниками Міжрегіонального управління на базі Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено навчання для працівників відділів фінансово-господарського забезпечення апаратів районних державних адміністрацій на тему: "Актуальні питання проходження державної служби. Проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців".
  • Заступник начальника управління Наталія Житарюк взяла участь у засіданні міжнародного круглого столу «Нові європейські парадигми співпраці та потенціал Єврорегіону «Верхній Прут». Організатором заходу виступив Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій та Представництво Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії. Учасники обговорили нові виклики єврорегіону «Верхній Прут» в контексті європейських тенденцій посткризового розвитку, економічні та інфраструктурні моделі тристоронньої єврорегіональної співпраці.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux