• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Завершився перший модуль навчальної програми «HR-майстерня»
опубліковано 09 серпня 2021 року о 18:25

Завершився перший модуль «Роль системи управління персоналом. Місце функції в організації. Компетенції HR» навчальної програми «HR-майстерня». Позаду насичені лекціями та практичними заняттями дні. Тож, підбиваємо перші результати зустрічі.

Два дні тренінгу минули надзвичайно швидко, бо заняття проходили продуктивно та цікаво. За цей тиждень учасники дізналися про HR стратегію як інструмент управління персоналом, зрозуміли як та чому змінюється роль HR й система управління персоналом загалом, а також обговорили роль HR на державній службі. Наприкінці усі отримали домашнє завдання про вибір тематики проєктів з розвитку інструментів управління персоналом для державних органів, в яких працюють. Наступна зустріч відбудеться вже 27-28 серпня.

Своїми враженнями від участі в «HR-майстерні» поділилася Голова НАДС Наталія Алюшина: «Ми щиро радіємо, що за підтримки партнерів змогли започаткувати проєкт, який дає змогу отримати працівникам служб управління персоналом корисну інформацію та нові практичні навички, почути та обмінятися досвідом з колегами. Сфера управління персоналом на державній службі дуже важлива. Фактично, саме ці команди виступають каталізаторами змін оновлення кадрової політики в державних установах. Упевнена, що перше знайомство усіх учасників вразило і надихнуло».

На важливості розвитку служб управління персоналом зауважив Угіс Сікс, керівник проєкту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні». «Служби управління людськими ресурсами мають стати осередками позитивних змін і рушіями перетворення держслужби на привабливого роботодавця. Їхня роль незамінна. «HR майстерня» – це чудова можливість розширити набір практик та побачити, як вирішують аналогічні виклики колеги з приватного сектору та експерти з держсектору інших країн», - зазначає Угіс Сікс.

В Генеральному департаменті управління персоналом на державній службі та в органах місцевого самоврядування переконані, що така навчальна програма є кроком до важливих змін на краще в сфері управління персоналом на державній службі. Адже досвід участі у такій навчальній програмі, безумовно, стане у нагоді всім учасникам.

До речі, учасники теж відзначають актуальність такої навчальної програми. «Інформативно, креативно та цікаво – перші враження від почутого та від побаченого. Загалом же, навчальна програма, яка очікує нас протягом трьох місяців, вражає cвоєю багатогранністю. Ососбливо хочу відмітити, що  спікери, які працювали з нами впродовж цих двох днів, є справжніми експертами, з якими дуже цікаво спілкуватись, чути їх думки та коментарі», - ділиться враженнями Олена Гулєвич, учасниця «HR-майстерні».

Нагадуємо, що навчальна програма «HR майстерня» розроблена для працівників служб управління персоналом, які готові впроваджувати зміни у своїх державних органах та реалізується за підтримки НАДС, Команди підтримки реформ Міністерства економіки України (що діє в рамках проєкту “Українська Архітектура Реформ”), EU4PАR і Української школи урядування.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux