• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка актуальних новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 29 листопада 2021 року о 08:49

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях 

23 листопада працівниками Міжрегіонального управління та запрошеними фахівцями з Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області і Тульчинського РТЦК та СП Вінницької області було надано методично-консультативну допомогу. Зокрема, проведено онлайн вебінар для представників територіальних громад Тульчинського району на тему: «Практичні питання застосування законодавства про службу в органах місцевого самоврядування». Під час проведення вебінару були розглянуті такі питання щодо документів, які засвідчують рівень володіння державною мовою посадовими особами місцевого самоврядування, а також практичні аспекти щодо проходження служби в органах місцевого самоврядування.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

24 листопада заступниця начальниці Міжрегіонального управління Людмила Долгополова, у рамках Меморандуму про спільну діяльність та взаємодію між Донецьким обласним центром зайнятості та Міжрегіональним управлінням, взяла участь у заході «Повір у себе: твої можливості та компетенції». Захід проведено з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів та в рамках проведення загальнообласної декади зайнятості для людей з інвалідністю. Учасники заході дізналися про можливості вступу на державну службу осіб з інвалідністю; умови проведення конкурсу на посади державної служби; окремі питання, що стосуються забезпечення рівного доступу під час проведення конкурсу, зокрема можливість застосування в ході його проведення розумного пристосування для особи з інвалідністю тощо.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

24 листопада працівниками Міжрегіонального управління проведена пряма телефонна лінія "Державна служба". Питання, що порушувались, стосувались порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності, присвоєння рангу державного службовця, переведення на рівнозначні посади, встановлення виплати за додаткове навантаження у зв'язку з виконанням обов'язків тимчасово відсутнього державного службовного тощо.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

22-26 листопада працівниками Міжрегіонального управління в рамках методичного і консультативного забезпечення діяльності служб управління персоналом надано індивідуальну консультативну допомогу посадовим особам місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади Львівської та Закарпатської областей. В ході проведеної роботи здійснено розгляд питань щодо відліку строку відпрацювання ранзі державного службовця у разі повернення на державну службу після звільнення, підготовки розпорядчого акту про припинення державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

24 листопада заступницею начальника Ольгою Кальченко проведено пряму телефонну лінію «Державна служба». На пряму телефонну лінію звернулися державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Миколаївської області з питань застосування чинного законодавства про державну службу та служби в органах ОМС, зокрема, з питання можливості та порядку виплати компенсації за невикористанні дні щорічної відпустки за вислугу років на посаді державної служби та служби в органах місцевого самоврядування , питання необхідності наявності Державного сертифікату про рівень володіння державною мовою у випадках переведення державного службовця на рівнозначну посаду та інші актуальні питання застосування чинного законодавства при проходженні державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

24 листопада на базі Регіонального центру підвищення кваліфікації відбулося онлайн навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для держаних службовців районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (категорія "В") ″Професійні знання″. Начальник управління Володимир Люлька провів тематичну зустріч, на тему : "Обговорення чинного законодавства про державну службу: актуальних положень та оновлення норм"

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях

25 листопада керівництвом Міжрегіонального управління проведено особистий прийом громадян. Розглянуто та надано роз’яснення на питання щодо порядку відсторонення державних службовців від роботи згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я України від 04 жовтня 2021 року № 2153, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 07 жовтня 2021 року за № 1306/36928; порядку визначення результатів службової діяльності державних службовців та виставлення відмінної оцінки; порядку зарахування до стажу державної служби періодів відсторонення від роботи.

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

25 листопада Міжрегіональним управлінням спільно з Тернопільською обласною державною адміністрацією проведено онлайн-семінар на тему: «Про врахування рекомендацій НАДС стосовно усунення недоліків і порушень, виявлених за результатами здійснення заходів контролю».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux