• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 16 січня 2022 року о 20:22

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

Продовжується співпраця з вищими навчальними закладами, які навчають студентів освітній програмі "Публічне управління та адміністрування". 12 січня Костянтин Герасимюк, начальник Міжрегіонального управління, долучився до роботи експертних груп під час проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійних програм «Публічне управління та адміністрування» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника та Вінницького державного педагогічного університету імені М.Коцюбинського.

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях 

11 січня начальником Міжрегіонального управління Людмилою Трушиною проведено особистий прийом громадян. Під час прийому були розглянуті та обговорені питання: щодо переведення державного службовця з іншого державного органу на рівнозначну посаду без наявності державного сертифікату щодо підтвердження рівня вільного володіння державною мовою; щодо співвідношення між рангами державних службовців і рангами посадових осіб місцевого самоврядування, військовими званнями, дипломатичними рангами та іншими спеціальними званнями.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

11 січня заступник начальника Міжрегіонального управління Оксана Бусля надала методично-консультативну допомогу начальнику служби у справах дітей Черкаської районної державної адміністрації, щодо зміни істотних умов праці державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

10-14 січня працівниками Міжрегіонального управління в рамках методичного і консультативного забезпечення діяльності служб управління персоналом надано індивідуальну консультативну допомогу посадовим особам місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади Львівської та Закарпатської областей. В ході проведеної роботи здійснено розгляд питань щодо інформації для участі у конкурсі на зайняття посад державної служби, порядку повторного визначення переможця конкурсу, присвоєння рангу державного службовця по співвідношенню, порядку звільнення державного службовця, що отримав негативну оцінку, а також порядку продовження терміну перебування на державній службі після досягнення 65-річного віку.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях

12 січня заступниця начальника Міжрегіонального управління Оксана Янас, у рамках проведення роботи щодо методичного і консультативного забезпечення діяльності служб управління персоналом органів державної влади та органів місцевого самоврядування, надала методично-консультативну допомогу Каховській РДА з питань проведення конкурсів на вакантні посади державної служби, призначення, зокрема щодо оформлення, внесення записів до трудової книжки, обрахування стажу для встановлення надбавки за вислугу років державним службовцям цього органу тощо. Під час методичної допомоги опрацьовано ряд документів та надано відповіді на питання практичного застосування законодавства про державну службу.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

13 січня начальник Міжрегіонального управління Володимир Люлька згідно із затвердженим графіком, провів «Пряму телефонну лінію». Питання, з якими звернулись громадяни, стосувались: проведення конкурсів на посади державної служби, переведення державних службовців на рівнозначну, або нижчу посаду, присвоєння рангів державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях 

13 січня керівництвом Міжрегіонального управління проведено особистий прийом громадян. Розглянуто та надано роз’яснення щодо обрахунку надбавки за вислугу років роботи на посадах в органах місцевого самоврядування; необхідності отримання державним службовцем сертифікату про вільне володіння державною мовою при переведенні на рівнозначну посаду державної служби; порядку припинення державної служби у зв’язку з укладанням контракту про проходження військової служби та ін.

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

13 січня начальником Міжрегіонального управління Галиною Макаревич та головним спеціалістом Міжрегіонального управління Ольгою Салівон проведено семінар за допомогою ZOOM для кадровий служб територіальних громад Тернопільської та Івано-Франківської області на тему: «Щорічна оцінка виконання посадовою особою місцевого самоврядування посадових обов'язків і завдань».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux