• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 20 лютого 2022 року о 20:32

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді. 

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях 

  • 16 лютого заступником начальника Міжрегіонального управління Ольгою Смалій в співпраці з Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено навчання в рамках підвищення кваліфікації для державних службовців місцевих органів виконавчої влади, за загальною короткостроковою програмою «Ефективне вирішення завдань державних службовців Рівненської області».

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях 

  • 15 лютого начальником Міжрегіонального управління Людмилою Трушиною проведено особистий прийом громадян. Під час прийому були розглянуті та обговорені питання: щодо проведення атестації  посадових осіб місцевого самоврядування; щодо продовження строку перебування на посаді державному службовцю, який досяг 65-річного віку; присвоєння рангу посадовій особі місцевого самоврядування, яка має ранг державного службовця.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • 17 лютого заступниця керівника Міжрегіонального управління Людмила Долгополова провела інформаційний захід із представниками класифікаційних комітетів Донецької ОДА,  Бахмутської, Краматорської Маріупольської Волноваської та Покровської РДА Донецької області з питань, що стосуються проведення класифікації посад державної служби. Зокрема обговорили етапи класифікації посад, хто і як класифікує посади. Також розглянули порядок та особливості заповнення Форми основної інформації про посаду державної служби, критерії класифікації посад державної служби, відсоткове співвідношення кількості рівнів посад категорії «В», загальні індикатори віднесення посад до рівнів тощо.

Міжрегіональне управління НАДС у м.Києві,Київ.Чернігів та Черкаськ областях   

  • 18 лютого заступник начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела навчання для вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування на тему «Служба в органах місцевого самоврядування як публічно-правовий інститут та різновид управлінської діяльності, напрями реформування публічної служби та професійний розвиток персоналу».  Навчання проведене у співпраці з Чернігівським центром підвищення кваліфікації в рамках професійної (сертифікатної) програми підвищення кваліфікаціїкваліфікації. 

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 16 лютого начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль, заступник начальника управління Микола Трофименко та працівники управління долучились до заходів з нагоди Дня єднання, оголошеного відповідно до Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» у місті Львові та місті Ужгороді. В урочистих заходах взяли участь керівники Львівськоі та Закарпатськоі обласних державних адміністрацій, обласних рад, органів державноі влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій Львівськоі та Закарпатськоі областей.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях 

  • 14 лютого Оксана Янас, заступник начальника Міжрегіонального управління, провела заняття за короткостроковою програмою на базі Херсонського регіонального центру підвищення кваліфікації в режимі онлайн на тему: «Доброчесність та етика поведінки державних службовців та посадових осіб». Слухачами стали спеціалісти структурних підрозділів Херсонської обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, міських, сільських, селищних рад Херсонської області, відповідальних за роботу щодо запобігання та виявлення корупції в органах влади. 

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 15 лютого на базі Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації відбулося навчання за загальною професійною програмою для державних службовців Пенсійного фонду України в Полтавській області. Головний спеціаліст Міжрегіонального управління – Роман Холодков виступив на тему«Реалізація законодавства у сфері державної служби». Обговорювалися питання щодо виконання наказу НАДС від 30 вересня 2020 року № 187 - 20 "Про затвердження Методики класифікації посад державної служби" з врахуванням змін і доповнень, внесених наказом НАДС від 25 листопада 2021 року № 181-21. 

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях

  • 14 лютого заступником начальника міжрегіонального управління НАДС у Харківській та Сумській областях Максимом Гаврилюком в рамках загальної професійної програми підвищення кваліфікації  проведено тематичну зустріч для посадових осіб органів місцевого самоврядування (дистанційне навчання в синхронному режимі) на тему «Правове регулювання служби в органах місцевого самоврядування: актуальний стан та перспективи».        

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях 

  • 15 лютого працівниками Міжрегіонального управління проведено «Пряму телефонну лінію». Посадові особи та державні службовці, які звернулися на пряму телефонну лінію, ставили питання щодо роботи класифікаційних комітетів; підвищення кваліфікації державних службовців; порядку стажування в органах місцевого самоврядування; проведення конкурсу на заміщення вакантних посад в органи місцевого самоврядування; встановлення надбавки за вислугу років державним службовцям; проведення стажування громадян з числа молоді тощо.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux