• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Добірка новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 12 грудня 2021 року о 19:31

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.  

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях  

Відповідно до наказу Міжрегіонального управління у 2021 році проведено заходи контролю за додержанням визначених Законом України «Про державну службу» умов реалізації громадянами права на державну службу в Головному управлінні Держпраці у Вінницькій області. Наразі відбувається відпрацювання наданих матеріалів та документів з метою документування стану справ. Під час здійснення заходів контролю налагоджено більш дієву співпрацю між управліннями.  

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях  

9 грудня проведено «Пряму телефонну лінію» під час якої  надано консультації щодо переведення державного службовця з іншого державного органу на рівнозначну посаду без наявності державного сертифікату щодо підтвердження рівня вільного володіння державною мовою; щодо відсторонення державного службовця від виконання посадових обов’язків відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 року № 1236; щодо зарахування до стажу державної служби періоду відсторонення державного службовця від виконання посадових обов’язків відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 року № 1236 для встановлення державному службовцю надбавки за вислугу років та надання додаткової оплачуваної відпустки.  

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях 

9 грудня заступниця начальниці Міжрегіонального управління Людмила Долгополова взяла участь у тематичному заході з представниками Донбаської державної машинобудівної академії з питань професійного навчання державних службовців. Під час зустрічі обговорили можливості Донбаської державної машинобудівної академії здійснювати діяльність щодо підвищення кваліфікації державних службовців за короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.  Також обговорили актуальні питання щодо проведення пробного тестування у формі ЄДКІ для магістрів другого року навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування». 

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях 

7 грудня заступник начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела навчання для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на тему "Професійний розвиток державного службовця та планування кар'єри" в рамках короткострокової програми підвищення кваліфікації "Лідерство та планування кар'єри посадовця". Захід проведений у співпраці з Чернігівським центром підвищення кваліфікації у форматі онлайн. 

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях 

7-8 грудня начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль взяв учать у роботі екзаменаційної комісії з випуску студентів факультету управління фінансами та бізнесу, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Публічне управління та управління бізнесом" за другим (магістерським) рівнем вищої освіти Львівського національного університету ім. Івана Франка. За підсумками роботи комісії 12 студентів успішно склали атестаційний іспит в режимі онлайн. 

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях 

7 грудня на базі кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету в заочному форматі відбулася 12-а Всеукраїнська науково-практична конференція «Державна політика щодо місцевого самоврядування: стан, проблеми та перспективи». Організаторами Конференції стали Херсонська обласна державна адміністрація; Херсонська обласна та міська рада; Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі; Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України та Херсонський національний технічний університет. 

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях 

9 грудня начальник управління Володимир Люлька згідно із затвердженим графіком, провів «Пряму телефонну лінію». Питання, з якими звернулись громадяни стосувались переведення державних службовців на рівнозначну, або нижчу посаду, оскарження результатів щодо щорічного оцінювання. 

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях 

9 грудня керівництвом міжрегіонального управління проведено особистий прийом громадян. Розглянуто та надано роз’яснення на питання щодо порядку відсторонення від роботи державних службовців, які не пройшли повний курс вакцинації від COVID; алгоритмів переходу з державної служби на службу в органи місцевого самоврядування, збереження стажу та присвоєних раніше рангів; необхідності подання сертифікатів про вільне володіння державною мовою при переведенні на посади в державних органах та інші. 

Міжрегіональне Управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях 

8-9 грудня начальник міжрегіонального управління Галина Макаревич та головний спеціаліст Ольга Салівон прийняли участь у складі державної екзаменаційної комісії з складання державної атестації та захисту магістерських робіт слухачів Навчально-наукового інституту публічного управління заочної форми навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».  

 
 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux