• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Головні новини Міжрегіональних управлінь Агентства
опубліковано 26 липня 2021 року о 11:06

Про найголовніші новини, що відбулися протягом минулого тижня у Міжрегіональних управліннях НАДС, розповідаємо в щотижневому інформаційному огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 21 липня Костянтин Герасимюк, начальник Міжрегіонального управління взяв участь в засіданні Президії Вінницької обласної профспілкової організації працівників державних установ, в ході роботи якої відбулось підписання Регіональної угоди між Міжрегіональним управлінням та Вінницьким обласним комітетом профспілки працівників державних установ на 2021 – 2023 роки. 

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • 22 липня заступник начальника Міжрегіонального управління Людмила Долгополова взяла участь у засіданні колегії Донецької обласної державної адміністрації в онлайн-режимі. Голова Донецької ОДА проінформував про кадрових рішень щодо призначення керівників військово-цивільних адміністрацій у Волноваському районі, про стан виконання обласної цільової програми сприяння розвитку громадського суспільства на 2017-2020 роки та практичне застосування автоматизованої системи містобудівного кадастру в просторовому планування на території Донецької області, а також про стан впровадження реформи місцевого самоврядування в Донецькій області.

Міжрегіональне управлінням НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 20 липня начальником Міжрегіонального управління Людмилою Трушиною проведено особистий прийом громадян. Під час прийому були розглянуті та обговорені питання щодо проведення спеціальної перевірки особам які стали переможцями конкурсу, щодо визначення осіб, які проходять іспити на рівень володіння державною мовою, щодо присвоєння рангів державного службовця, щодо можливості у регіоні складання іспитів на рівень володіння державною мовою та можливості повторного проходження таких іспитів.
  • Міжрегіональним управлінням надано онлайн-консультації з актуальних питань державної служби та служби в органах місцевого самоврядування Вільногірській об’єднаній територіальній громаді, Східному міжрегіональному головному управлінню Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні, Дніпровському апеляційному суду, Дніпропетровській ОДА та фізичним особам.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 22 липня головні спеціалісти Міжрегіонального управління провели семінар на тему: "Порядок проведення конкурсу на зайняття посад державної служби" для державних службовців Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області.
  • 23 липня головний спеціаліст-юрисконсульт Міжрегіонального управлівння надав методично-консультативну допомогу представнику Монастирищенського районного суду Черкаської області щодо порядку присвоєння чергового рангу державному службовцю, а також щодо порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 19-23 липня працівниками Міжрегіонального управління надано індивідуальну консультативну допомогу посадовим особам місцевих державних адміністрацій та їх структурним підрозділам, територіальним органам центральних органів виконавчої влади Львівської та Закарпатської областей та місцевих рад. В ході проведеної роботи здійснено розгляд питань щодо порядку роботи конкурсної комісії державного органу, вимог щодо подання державного сертифікату про рівень володіння державною мовою у разі переведень на посади державної служби з іншого державного органу та у межах одного державного органу, порядку утворення служби управління персоналом в державному органі, функцій служби управління персоналом, визначення повноважень посадової особи місцевого самоврядування.
  • 22 липня працівники Міжрегіонального управління провели пряму телефонну лінію «Державна служба». Порушені питання стосувались: терміну визначення завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності для новопризначених працівників та складення індивідуальної програми професійного розвитку державних службовців, документів, що підтверджують рівень володіння державною мовою державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування, порядок призначення на посади державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • 20 липня начальник Міжрегіонального управління Володимир Мельник взяв участь в апаратній нараді Одеської ОДА. Були розглянуті питання щодо стану використання коштів комунальними установами, закладами, підприємствами, координація діяльності яких покладено на структурні підрозділи обласної державної адміністрації, реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми в Одеській області, впровадження та розвиток послуги патронату над дитиною в Одеській області, тощо.
  • 23 липня завершено триденні навчання, які проводилися Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації за участю державних службовців категорій "Б" і "В" Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса). Заступниця начальника Міжрегіонального управління Ольга Кальченко провела лекцію стосовно застосування норм законодавства про державну службу під час її проходження. Крім цього, було обговорено питання щодо складання та виконання Індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державних службовців.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 22 липня начальник Міжрегіонального управління Володимир Люлька провів пряму телефонну лінію «Державна служба». Основні питання що турбують громадян стосувались: отримання сертифікату про рівень володіння держаною мовою, відпусток державних службовців та особливостей проведення окремих етапів конкурсу на посади державної служби.

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 20 липня заступник начальника Міжрегіонального управління Наталія Житарюк взяла участь у нараді, організованій Чернівецькою ОДА з керівниками територіальних органів центральних органів виконавчої влади з питань забезпечення проведення в області вакцинування для запобігання поширенню COVID-19. Учасники наради заслухали інформацію щодо наявних в області вакцин, порядку та темпів вакцинування населення, а також про необхідність вакцинування державних службовців.
  • 23 липня начальником Міжрегіонального управління Галиною Макаревич надано методично-консультативну допомогу службі управління персоналом Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції щодо вступу на посаду державної служби.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux