• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Огляд новин Міжрегіональних управлінь НАДС
опубліковано 21 грудня 2020 року о 11:29

Чим живуть Міжрегіональні управління НАДС, пропонуємо ознайомитися в щотижневому огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 14 грудня Володимир Бражевський, заступник начальника Міжрегіонального управління, проводив заняття із слухачами короткострокової програми підвищення кваліфікації державних службовців з питань запобігання корупції. Обговорювались питання дотримання правил етичної поведінки державних службовців,  обмежень при проходженні державної служби та глобальна оцінка стану корупції у країнах світу та дослідження антикорупційної мережі Transparency International.

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 15 грудня т.в.о. начальника управління Людмилою Трушиною проведено особистий прийом громадян. Надано роз’яснення щодо переведення державних службовців на посаду служби в органах місцевого самоврядування, щодо оформлення трудових відносин з посадовими особами місцевого самоврядування, які перебувають на виборних посадах та щодо присвоєння чергового рангу державному службовцю у зв’язку з виходом на пенсію поза межами відповідної категорії посад.
  • 17 грудня проведено «Пряму телефонну лінію» під час якої  надано консультації з актуальних питань проходження державної служби та застосування законодавства про службу в органах місцевого самоврядування.   
  • Протягом тижня працівниками Міжрегіонального управління надано роз’яснення з актуальних питань державної служби  та служби в органах місцевого самоврядування Якимівській РДА Запорізької області, виконавчому комітету Першотравенської міської ради Дніпропетровської області, Дніпровській РДА Дніпропетровської області, виконавчому комітету Тернівської районної у м. Кривому Розі ради Дніпропетровської області та фізичним особам.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 16 грудня в.о. начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела навчання на тему: «Визначення завдань та ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В» на 2021 рік". Цільова аудиторія -  працівники структурних підрозділів ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівської області.
  •  17 грудня в.о. начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела навчання на тему: «Складання посадових інструкцій державних службовців». Під час онлайн зустрічі обговорили основні етапи розроблення та перегляду посадових інструкцій, вимоги до розроблення посадових інструкцій, затвердження посадових інструкцій, перегляд, внесення змін та зберігання посадових інструкцій, а також приклади заповнення посадових інструкцій.

 Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях

  • 10-16 грудня Міжрегіональним управлінням НАДС областях проведено цикл онлайн семінарів щодо презентації  роботи HRMIS - інформаційної системи управління людськими ресурсами та нарахування заробітної плати, яка розроблена в рамках реформи державного управління та має на меті забезпечити підвищення ефективності роботи державних службовців.  Такі сермінари проводилися для державних службовців місцевих органів виконавчої влади, територіальних органів ЦОВВ, представників судової влади у Львівській та Закарпатській областях. Загалом проведно 5 тематичних заходів. 
  • 17 грудня Міжрегіональним управлінням проведено навчальний семінар на тему «Складання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності». Начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль проінформував про вимоги чинного законодавства та підзаконних актів в сфері забезпечення професійного навчання державних службовців. Участь у семінарі взяли керівники та працівники служб управління.  персоналом територіальних органів ЦОВВ та органів судової влади у Львівській та Закарпатській областях -

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • 16 грудня заступницею начальника Міжрегіонального управління Ольгою Кальченко проведено консультативну допомогу працівникам служби управління персоналом ЦРВК Центрального району Миколаївської області стосовно можливості застосування норм законодавства України про державну службу під час дії карантину, зокрема, щодо можливості переведення на рівнозначні посади у випадку реорганізації органу, Порядку переведення на рівнозначні посади осіб, призначених на посади державної служби відповідно до вимог постанови КМУ від 22 квітня 2020 року №290 та ін. 

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській  та Сумській областях

  • 17-18 грудня заступником начальника Міжрегіонального управління Максимом Гаврилюком проведено онлайн-навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації на такі  теми: «Модернізація публічної служби в Україні», «Електронне урядування в Україні. HRMIS», «Державна політика у сфері державної служби», «Взаємодія органів виконавчої влади з громадськістю та ЗМІ». Дистанційне навчання було організовано та проведено спільно з Сумським державним університетом. 

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • Заступник начальника Mіжрегіонального управління Наталія Житарюк зустрілась з головою новоствореної Чернівецької районної ради Русланом Домніцаком.  Обговорені  питання проведення спецперевірки посадових осіб місцевого самоврядування, які відповідно до чинного законодавства впродовж трьох днів після їх обрання повинні надати згоду на проведення щодо них спецперевірки відповідно до затвердженого Порядку. Йшлось також про перелік необхідних документів та процедуру її проведення, а також організаційні питання роботи новоствореної ради.
  • 14-16 грудня в.о. начальника Міжрегіонального управління Галина Макаревич приймала участь в державній атестації слухачів заочної форми навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» в складі державної екзаменаційної комісії Навчально-наукового інституту публічного управління Західноукраїнського національного університету.
  • Заступник начальника Міжрегіонального управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Наталія Житарюк провела семінар для представників територіальних управлінь центральних органів виконавчої влади Чернівецької області. Йшлось про можливість встановлення гнучкого графіку роботи та особливості дистанційної роботи, окремі питання проходження державної служби для осіб, які вступили на державну службу за добором, можливе підвищення граничного віку перебування на державній службі.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux