• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Огляд новин про діяльність територіальних управлінь НАДС
опубліковано 26 квітня 2021 року о 07:05

Пропонуємо Вашій увазі добірку новин про діяльність Міжрегіональних управлінь НАДС. 

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 19 квітня прцівниками Міжрегіонального управління надано методично-консультативну допомогу щодо останніх змін в питаннях проходження державної служби та відновлення конкурсної процедури службі управління персоналом та членам конкурсних комісій Головного управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області та 22 районним та міським управлінням (через внутрішні канали зв'язку). Зокрема, учасники проговорили про особливості конкурсного відбору на посади державної служби з врахуванням змін до Закону України "Про державну службу" та Порядку проведення конкурсу, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року №246 (зі змінами) та детально розповіла про усі етапи конкурсу.
  • 20 квітня начальник Міжрегіонального управління Костянтин Герасимюк взяв участь у підсумковій конференції як учасник проекту «Сприяння доброчесності та належному врядуванню в державному секторі в Україні» та презентував власний досвід його реалізації. Проект мав на меті зробити це шляхом розвитку потенціалу різних ключових державних установ в Україні: НАДС, різних міністерств України, Національного парламенту та Національного агентства з питань запобігання корупції.  Своїми роздумами ділилися експерти Міністерства внутрішніх справ та відносин в Королівстві Нідерландів, Нідерландської рахункової палати, Служби у справах викривачів та різні незалежні голландські та українські експерти.

 Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

  • 20 квітня начальником Міжрегіонального управління Олегом Лавренчуком у співпраці з Волинським регіональним центром підвищення кваліфікації  проведено семінар в рамках загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Управління людськими ресурсами» із державними службовцями Головного  управління статистики у Запорізькій області. Вступ, проходження та просування по державній службі, оцінювання – ці та інші питання обговорювались під час навчання.
  • Заступником начальника Міжрегіонального управління Ольгою Смалій спільно з Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців  Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції - м. Львів за територіальною юрисдикцією м.Рівне. Обговорено питання конкурсу на посади державної служби, дисциплінарної  відповідальності, присвоєння рангів державним службовцям, реформування системи оплати праці державних службовців, дистанційної роботи та гнучкого графіку робочого часу державного службовця, оцінювання результатів службової діяльності державного службовця та професійного розвитку.

Міжрегіональне управління НАДС у Донецькій та Луганській областях

  • 21 квітня начальником Міжрегіонального управління Наталією Щербіною проведено методично-консультативний захід з головним спеціалістом з питань управління персоналом Департаменту з питань цивільного захисту та територіальної оборони Луганської ОДА щодо відновлення конкурсної процедури вступу на державну службу.
  • 22 квітня заступник начальника Міжрегіонального управління Людмила Долгополова взяла участь у засіданні колегії Донецької ОДА. Свалено проєкт регіональної Програми розвитку освіти Донеччини на 2021-2027 роки, метою якої є інноваційний розвиток системи освіти регіону в умовах децентралізації. Крім того, на колегії розглянуто підсумки роботи житлово-комунального господарства в осінньо-зимовий період 2020-2021років та завдання на період підготовки до роботи взимку 2021-2022 років. Також голова облдержадміністрації повідомив про можливе встановлення на території Донеччини «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 19 квітня заступник начальника Міжрегіонального управління Людмила Мазур провела семінар на тему:"Проблемні питання проведення конкурсу на зайняття посад державної служби в умовах карантинних обмежень" для представників служб управління персоналу Білоцерківської та Бучанської районних державних адміністрацій Київської області. Обговорено питання щодо змін до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, які були внесені після відновлення проведення конкурсів, подання інформації особою, яка бажає взяти участь у конкурсі, складання загального рейтингу кандидатів, прийняття рішення про визначення переможця конкурсу та ін.
  •  21 квітня фахівцями Міжрегіонального управління проведена пряма телефонна лінія «Державна служба». Питання, що порушувались, стосувались процедур проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, виплати компенсації за додаткову відпустку за вислугу років у разі звільнення, граничного віку перебування на державній службі, професійного розвитку державних службовців, виконання обов'язків керівника у разі його відсутності та багато інших.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях 

  • 19-23 квітня керівництвом та працівниками Міжрегіонального управління надано індивідуальну консультативну допомогу посадовим особам Департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, Головного управління Державної казначейської служби у Львівській області, Департаменту економічного розвитку та торгівлі та апарату Закарпатської облдержадміністрації, Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області та Головного управління Державної міграційної служби в Закарпатській області.
  • 22 квітня начальник Міжрегіонального управління Ярослав Коваль та заступник начальника Микола Трофименко провели прямі телефонні лінії «Державна служба». Порушені питання стосувались розгляду інформації від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі; розрахунку при звільненні особи по закінченні дії контракту на період карантину з урахуванням її подальшого призначення як переможця конкурсу на дану посаду, виплати надбавки за ранг у період випробування; порядку організації тестування на декілька посад одночасно за фізичної присутності кандидатів; порядку оприлюднення інформації про результати конкурсного відбору; порядку зарахування кредитів ЄКТС за результатами підвищення кваліфікації державних службовців, порядку призначення переможця конкурсу.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • 19 квітня заступниця начальника МУ НАДС в Одеськiй, Миколаївській та Херсонській областях Кальченко Ольга прийняла участь у робочій нараді з керівниками структурних підрозділів апарату Миколаївської ОДА. Ольгою Кальченко доведено до відома учасників інформацію про роботу Міжрегіонального управління за минулий тиждень та плану роботи на поточний.

Міжрегіональне управління НАДС в Полтавській та Кіровогорадській областях

  • 19 квітня працівниками Міжрегіонального управління проведено зустріч спільно із Національним університетом «Полтавська Політехніка імені Ю.Кондратюка». Обговорено питання працевлаштування в органах виконавчої влади Полтавської області, ознайомлення із системою публічної служби органів державної влади в Україні, специфікою роботи державних службовців, правовим забезпеченням галузевими складовими державного управління, можливості, які надає публічна служба для самореалізації особистості.
  • 23 квітня на базі Полтавського обласного центру підвищення кваліфікації відбувся  онлайн семінар на тему: «Стратегічне управління персоналом та кадрова політика, розвиток персоналу, оцінювання результатів службової діяльності». Даний захід проводився для Державниих службовців Головного управління Національної поліції у Полтавській області  

Міжрегіональне управління НАДС в Харківській та Сумській областях 

  • 20 квітня проведено особистий прийом громадян. Розглянуто та надано роз’яснення на питання, які стосувались порядку зарахування до стажу державної служби окремих періодів педагогічної роботи, роботи в засобах масової інформації; порядку надання документів про стаж державної служби задля оформлення пенсії державного службовця; можливості призначення без конкурсу колишніх державних службовців звільнених з посад після реорганізації РДА.
  • 23 квітня надано методично-консультативну допомогу Краснопільському районному суду Сумської області та Першотравневому міськрайонному суду Харківської області. Питання стосувались порядку внесення змін до складу конкурсної комісії, оприлюднення результатів конкурсного добору на Єдиному порталі вакансій державної служби, порядку повідомлення кандидатів про результати проходження етапів конкурсу.

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • 20 та 21 квітня в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено лекційні заняття та семінари на такі теми «Етапи процедури вступу кандидатів на посади державної служби категорії «Б» та «В»,  «Прийняття на службу в органи місцевого самоврядування», «Окремі питання визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В».
  • 22 квітня проведено семінар для служб управління персоналом структурних підрозділів Івано-Франківської ОДА на тему: «Особливості конкурсного відбору на посади державної служби категорії «Б» та «В», з врахуванням змін».



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux