• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Щотижневий огляд діяльності територіальних управлінь НАДС
опубліковано 02 листопада 2020 року о 09:37

Що нового відбулося в Міжрегіональних управліннях НАДС, пропонуємо ознайомитися в традиційному щотижневому огляді.

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 28 жовтня відбулося онлайн-навчання "Актуальні питання змін до Закону України "Про державну службу" для представників місцевих органів виконавчої влади Хмельницької області в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації, організованої Хмельницьким РЦПК.
  • 28 жовтня працівниками Міжрегіонального управління проведено онлайн вебінари на тему «Актуальні питання проходження державної служби. Щорічне оцінювання» для працівників служб управління персоналом апарату та структурних підрозділів Вінницької ОДА, а також для апаратів та структурних підрозділів РДА Вінницької області. 

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях 

  • 30 жовтня проведено онлайн-семінар щодо застосування законодавства України про державну службу для спеціалістів з питань персоналу військових комісаріатів Донецькій області. Учасники семінару розглянули питання щодо особливостей проведення добору на вакантні посади державної служби в період дії карантину, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, виконання індивідуальної програми професійного розвитку тощо. 

Міжрегіональне управлінням НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 29 жовтня Міжрегіональним управлінням на базі Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій проведено онлайн-тренінг «Доброчесність та належне врядування у публічному секторі» за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для державних службовців структурних підрозділів районних державних адміністрацій Запорізької області.
  • Протягом тижня працівниками Міжрегіонального управління надано онлайн роз’яснення з актуальних питань державної служби Головному управлінню ДФС у Дніпропетровській області, Головному управлінню Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Управлінню з питань учасників АТО Дніпропетровської обласної державної адміністрації та фізичним особам.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь 

28 жовтня, Оксана Янас, заступниця начальника Міжрегіонального управління, взяла участь у засідання колегії ОДА. Розглянуто питання щодо утримання в області доріг загального користування в осінньо-зимовий період 2020/21 року; стану реалізації в області проєктів у рамках національної програми «Велике будівництво», про наповнення місцевих бюджетів за 9 місяців 2020 року та проведення роботи з детінізації і легалізації зайнятості населення; про план реалізації проєктів цифрового розвитку Херсонської області на період до 2025 року та інші.

На кафедрі державного управління та місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету тривають атестаційні іспити за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Так, 30 жовтня члени екзаменаційної комісії під головуванням заступниці начальника Міжрегіонального управління Оксани Янас оцінили рівень здобутих знань, умінь, навичок.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях 

  • 29 жовтня на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області в рамках навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації державних службовців територіальних управлінь Державної казначейської служби України у Кіровоградській області проведено навчання на тему: «Компетентності державного службовця: знання законодавства та професійні знання».

Міжрегіональне управління НАДС у Харківській та Сумській областях 

  • 26 жовтня заступником начальника Міжрегіонального управління НАДС Максимом Гаврилюком проведено навчання для державних службовців вперше призначених на посади державної служби в Сумську обласну та районні державні адміністрації у рамках професійної програми підвищення кваліфікації на тему: «Забезпечення проведення заходів у рамках щорічного оцінювання ефективності службової діяльності державних службовців».
  • 27 жовтня заступником начальника міжрегіонального управління Максимом Гаврилюком проведено онлайн-навчання для державних службовців Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства у рамках короткострокової програми «Актуальні питання проходження дежавної служби». Обговорено такі теми: «Проходження державної служби, існуючі процедури та особливості правового регулювання» та «Забезпечення проведення заходів у рамках оцінювання результатів службової діяльності державних службовців».

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях 

  • «Дисциплінарна та матеріальна відповідальність державних службовців» - такою була тема семінару, проведеного працівниками Міжрегіонального управління НАДС для працівників служб управління персоналом місцевих державних адміністрацій Чернівецької та Івано-Франківської областей. В ході семінару висвітлено питання щодо загальних положень та правового регулювання дисциплінарної відповідальності, підстав притягнення до дисциплінарної відповідальності, поняття та встановлення факту вчинення дисциплінарного проступку та інші. 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux