• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Тижневий огляд діяльності територіальних органів НАДС
опубліковано 13 вересня 2020 року о 21:20

Пропонуємо вашій увазі тижневий огляд діяльності територіальних органів НАДС за період з 7 по 11 вересня.

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях  

  • 8 та 9 вересня відбулося онлайн навчання "Практичні питання проходження державної служби з врахуванням змін" для державних службовців Головного управління Державної казначейської служби у районах та містах області та  для працівників ГУ ПФУ в Тернопільській області. Навчання проводилося в рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації, організованої Хмельницьким РЦПК. Учасникам навчання доведено до відома інформацію щодо останніх змін в питаннях проходження державної служби.
  • 10 вересня  пройшла онлайн зустріч з державними службовцями ГУ статистики у Житомирській області. Тема зустрічі стосувалася практичних аспектів проходження державної служби з урахуванням змін. Розглянуто питання: впровадження у державних органах Єдиної інформаційної системи управління людськими ресурсами (HRMIS), добір на посади державної служби під час карантину, реформування системи оплати праці державних службовців та ряд інших. 

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях  

  • Проведено навчання для державних службовців Управління міграційної служби у Рівненській області. Тема навчання:  "Практичні питання застосування законодавства про державну службу". Обговорено актуальні питання щодо добору на вакантні посади державної служби в період дії карантину, особливостей дисциплінарної відповідальності, правил етичної поведінки на державній службі, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та ін.
  • З 7 по 9 вересня в рамках короткострокової програми “Реалізація законодавства у сфері державної служби” за сприяння Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації проведено онлайн навчання для державних службовців апарату та структурних підрозділів Волинської ОДА, Камінь-Каширської РДА, працівників ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області. Розглянуто питання: вступу на державну службу, проходження державної служби, права та обов'язки державних службовців, етики поведінки державного службовця, процедуру процесу оцінювання та ін.

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях 

  • 11 вересня проведено онлайн семінар щодо застосування законодавства України про державну службу для служб управління персоналом Луганської ОДА, структурних підрозділів та органів судової влади Луганської області. Розглянуті питання щодо проведення добору на вакантні посади державної служби в період дії карантину, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, виконання індивідуальної програми професійного розвитку, тощо. 

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях  

  • 9 вересня  проведено консерваторіум на тему: "Про внесення змін до деяких Законів України щодо окремих питань проходження державної служби, в тому числі новел Закону України" Про державну службу" для державних службовців департаментів фінансів, екології та природних ресурсів, соціального захисту населення Чернігівської ОДА. Обговорено  питання щодо алгоритму призначення на посади державної служби на період карантину, зміни до законодавства з питань державної служби. Також слухачів ознайомлено з основними новелами проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення проходження державної служби» від 26.06.2020 р. № 3748.
  • 9 вересня відбулося навчання для державних службовців категорій "Б" і "В" Регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС в Чернігівській області (філії ГФС МВС). Лекції були присвячені  практичним аспектам Закону України "Про державну службу" та професійному розвитку персоналу на публічній службі. 

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь  

  • 8 вересня відбувся собистий прийом громадян. Порушено питання щодо виконання індивідуальної програми професійного розвитку, порядку зарахування результатів професійного навчання та їх впливу на щорічне оцінювання державних службовців, ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності держслужбовців, процедури призначення у разі реорганізації органу місцевого самоврядування, порядку стажування в органах місцевого самоврядування та ін. Усім заявникам надано вичерпні роз’яснення.
  • 10 вересня працівники Міжрегіонального управління долучилися до онлайн-конференції для НR, організатором якої стали Smart Solutions в Україні. Конференція об’єднала кейси та практики провідних спеціалістів НR із Казахстану та України. Топ-менеджери провідних компаній поділилися досвідом і сучасними трендами в управлінні персоналом. 

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 7 вересня проведено навчання в режимі онлайн за спеціальною короткостроковою програмою з працівниками Прокуратури Кіровоградської області на базі регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області. Розглянуто актуальні питання щодо реформування системи державного управління та державної служби в Україні за європейськими стандартами.

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Харківській та Сумській областях 

  • 10 вересня  проведено вебінар з посадовими особами місцевого самоврядування, виконавчих комітетів та структурних підрозділів міських рад, які не підвищували кваліфікацію 3 роки. Тема навчання стосувалася правового регулювання служби в органах місцевого самоврядування: актуальний стан та перспективи.

Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях  

  • 08 вересня на базі Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації відбулося навчання для працівників органів управління освітою районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, об"єднаних територіальних громад.  
  • 10-11 вересня відбулося навчання для працівників ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області на тему: "Основні зміни в системі державної служби. Проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців". 
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux