• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Огляд діяльності Міжрегіональних управлінь
опубліковано 14 грудня 2020 року о 09:15

Чим живуть міжрегіональні управління НАДС, пропонуємо ознайомитися в щотижневому огляді.   

Міжрегіональне управління НАДС у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

  • 07 грудня Володимир Бражевський, заступник начальника Міжрегіонального управління, провів зустріч з державними службовцями Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях. Спілкувались на тему «Утвердження стандартів етичної поведінки в державних органах». Особлива увага приділена питанням дотримання правил етичної поведінки державних службовців, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень при проходженні державної служби та ін. 
  • 08 грудня Володимир Бражевський, заступник начальника Міжрегіонального управління, на базі Житомирського Регіонального ЦПК провів онлайн тематичну зустріч на тему «Актуальні питання застосування законодавства про службу в органах місцевого самоврядування» для сільських, селищних , міських голів об’єднаних територіальних громад Житомирської області.
  • 9 грудня працівниками Міжрегіонального управління було проведено онлайн семінар «Актуальні питання проходження державної служби» для працівників служб управління персоналом апарату та структурних підрозділів Вінницької ОДА, апаратів РДА Вінницької області. Захід пройшов у форматі «запитання-відповідь», захід був цікавим для усіх.
  • 10 грудня заступник начальника Міжрегіонального управління Володимир Бражевський взяв участь у роботі VII звітно-виборної конференції Федерації професійних спілок Житомирської області. Заслухано звіт Ради Федерації профспілок Житомирської області про роботу, проведену роботу в  2016 -2020 рр. А Володимира Бражевського обрано до складу Ради Федерації профспілок Житомирської області від обласної профспілкової організації працівників державних установ.

Міжрегіональне управління НАДС у Дніпропетровській та Запорізькій областях

  • 10 грудня працівниками Міжрегіонального управління проведено онлайн-навчання для служби уравління персоналом Інгулецького районного суду м.Кривий Ріг щодо актуальних питань призначення на посади державної служби на період дії карантину.
  • Протягом тижня працівниками міжрегіонального управління надано роз’яснення з актуальних питань державної служби  та служби в органах місцевого самоврядування Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА, Департаменту охорони здоров’я Запорізької ОДА, виконавчих комітетів Раївської сільської ради та Тернівської районної ради у м.Кривий Ріг, Криничанській РДА, Дніпропетровському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки.   

Міжрегіональне управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях

  • 8 та 9 грудня в.о. начальника Міжрегіонального управління Ірина Галайко провела навчання для працівників структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, служби управління персоналом ЦНАП Оболонської РДА в місті Києві, Головного управління ДФС у м. Києві, Управління житлово-комунального господарства Оболонської РДА. Обговорили вимоги законодавства про державну службу щодо обов'язку державного службовця підвищувати рівень професійної компетентності,  види професійного навчання, методику складання, перегляду та моніторингу виконання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності, пошук програм для проходження навчання на порталі управління знаннями  та ін. 
  • 11 грудня в.о. начальника Міжрегіонального управління НАДС у м.Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Ірина Галайко провела навчання на тему «Складання посадових інструкцій» для державних службовців Головного управління ДПС у Чернігівській області. Серед питань - основні етапи розроблення та перегляду посадових інструкцій, вимоги до розроблення посадових інструкцій, затвердження посадових інструкцій, перегляд, внесення змін та зберігання посадових інструкцій, а також приклади заповнення посадових інструкцій.

Міжрегіональне управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях 

  • 10 та 11 грудня Микола Трофименко, заступник начальника Міжрегіонального управління, провів онлайн семінар для служб управління персоналом ГУ ПФУ в Закарпатській області, ГУ Держгеокадастру у Закарпатській області та Закарпатської ОДА. Тема зустрічі - впровадження Інформаційної системи управління людськими ресурсами (HRMIS). Презентовано структуру та основні блоки інформаційної системи. Також наочно продемонстровано можливості даної системи.

Міжрегіональне управління НАДС в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь

  • 08 грудня заступницею начальника управління Ольгою Кальченко проведено особистий прийом громадян. Під час прийому були розглянуті та обговорені питання щодо застосування дисциплінарного провадження. Також надані роз'яснення стосовно порядку оскарження дисциплінарного провадження. 
  • 09 грудня проведено «Пряму телефонну лінію», «Державна служба». До управління звернулися посадові особи місцевого самоврядування з питань щодо порядку звільнення з посади заступника голови районної ради; присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування; здійснення записів в трудових книжках голови ОТГ та його заступників у випадку їх переобрання та інших. Також надано консультативну допомогу службам управління персоналом місцевих судів Миколаївської області стосовно можливості покладання обов'язків на тимчасово вакантну посаду у період дії карантину, зокрема, щодо дотримання вимог статті 31 ЗУ «Про державну службу».
  • 10 грудня надано консультативну допомогу Арбузинській ОТГ з питань застосування норм законодавства України про службу в органах місцевого самоврядування. Крім цього, направлено методичні матеріали щодо ряду питань.

Міжрегіональне управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях

  • 11 грудня начальник Міжрегіонального управління Володимир Люлька взяв участь у вебінарі на тему: «Співпраця бізнесу, влади та громади – ключ до сталого розвитку Кіровоградської області». Захід проводився у межах впровадження проєкту «Онлайн освіта для сталого розвитку», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Німеччини, наданої через Німецьке товариство міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH).

Міжрегіональне управління НАДС у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях

  • З нагоди Дня місцевого самоврядування керівники кадрових відділів Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької міських рад були відзначені відомчими заохочувальними відзнаками НАДС.
  • 10 грудня проведено семінар-навчання для працівників Департаменту соціального захисту населення Тернопільської ОДА на тему: «Складання та виконання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця. Використання Порталу управління знаннями для організації професійного навчання».
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux