• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Стратегічні напрями діяльності НАДС обговорено під час донорської конференції
опубліковано 20 листопада 2020 року о 14:14

Ключові цілі та пріоритети діяльності Національного агентства України з питань державної служби обговорили сьогодні під час донорської конференції із представниками посольств, проєктів та програм міжнародної технічної допомоги.

Одним з пріоритетів діяльності НАДС є посилення співробітництва з міжнародними партнерами і колегами. Власне тому, Агентство ініціювало проведення такої розширеної зустрічі  задля формування спільного бачення основних завдань та цілей, а також реалізації проєктів з метою подальшого удосконалення державного управління та державної служби.

Голова НАДС Наталія Алюшина зупинилися на питаннях трансформації державної служби в Україні та підкреслила, що НАДС високо цінує підтримку міжнародних партнерів.

«Приймаючи виклики сьогодення, НАДС ставить перед собою амбітні плани. Зокрема, це впровадження в державних органах інформаційної системи управління людськими ресурсами, гідна оплата праці держслужбовців, професіоналізація державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Не менш важливими є питання впровадження принципів прав людини, особливо недискримінації та ґендерної рівності. Працюємо і над вдосконалення національного законодавства у сфері державної служби, що сприяє поступовому наближенню його до норм та стандартів ЄС. Завдяки ефективній співпраці з міжнародними партнерами маємо результати по кожній зі стратегічних цілей. Тож сподіваємося на продовження розпочатої роботи задля розвитку професійної, ефективної та політично неупередженої державної служби», - зазначила Наталія Алюшина.

В рамках конференції  окреслено напрями подальшої спільної роботи та підтримки за напрямами діяльності НАДС. Зокрема, мова йде про нові підходи до управління людськими ресурсами на державній службі, реформування системи оплати праці, зміну підходів до професійного розвитку державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, автоматизацію та цифровізацію процесів і процедур на державній службі.

Своїм баченням  щодо удосконалення державної служби в Україні поділилися і міжнародні партнери НАДС. Співрозмовники відзначили високий рівень партнерства, довіри  та взаємної поваги, що, впливає на отримані позитивні результати.   

Підсумком роботи конференції стало напрацювання подальших спільних кроків у реалізації стратегічних завдань у сфері реформування державного управління та державної служби. Це, нагадаємо, удосконалення чинного законодавства щодо питань державної служби, реформа оплати праці держслужбовців, впровадження HRMIS, професійний розвиток держслужбовців та працівників органів місцевого самоврядування.  

У заході також взяли участь міжнародні та вітчизняні експерти, представники НАДС, Української школи урядування, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Співпраця та взаємодія НАДС з міжнародними організаціями та проєктами міжнародної технічної допомоги ( .pdf , 4.86 Мб )  

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux